2789
خوبه.پنج ساله ک عمل کرده الان میخواد اقدام کنه برا بارداری دکترش اجازه داده ولی خودش میترسه

خدارو شکر وبسیارممنون ک جوابمو دادین خواهر منکه هنوز درگیره کمر و بین دوکتفش درد میکنه وفشار خونش میره بالا بااینکه۳۰سالش بیشتر نیست

مدام انزیماش بالاوپایین میشن😔 

لطفا برای حل مشکل دادشم یه صلوات بفرستین🙏

سلام.نوبت دهی واسه پیوند کبد تو شیراز به چه صورته؟ ما از راه دور میخوایم بریم شیراز میخواستم ببینم واسه تشکیل پرونده اونجا دوباره آزمایش و سونو میگیرن؟ یا با همین مدارک تشکیل پرونده میدن؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام.نوبت دهی واسه پیوند کبد تو شیراز به چه صورته؟ ما از راه دور میخوایم بریم شیراز میخواستم ببینم و ...

بله . ما خیلی عکس و آزمایش نداشتیم. یه چکاب کامل می نویسن از قلب و ریه و جاهای دیگه ...حداقل دو روز باید شیراز بمونید 

💕الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

عزیزدلم ما اصفهانیم.پدرشوهرم باید پیوند کبد شه..میشه آدرس این دکتر صانعی یا شماره تلفن مطبشو بدی ؟!نت نمیاره

یه صلوات واسه خانه دارشدن همه جوان ها.سلامتی همه بچه ها.پول داری همه ایرانیا  
من پرستار بخش پیوند بیمارستان امام تهران بودم. دو نوع پیوند داریم از فرد زنده که شیراز انجام میدن که ...

ببخشید من درخصوص پیوند کبد سوال داشتم میتونم بپرسم؟میشه درخواست دوستیمو قبول کنین؟

سلام کسی بوده که توی آشناهاشون پیوند کبد انجام داده باشه؟

سلام مامان پوریا، پیاماتو خوندم مشکلی که برا شوهرتون پیش اومده دقیقا برا برادر منم پیش اومده بیماری کرون و کلانژیت کبدی، خواهش میکنم یه راهی پیدا کن تا بتونم مستقیم باهات صحبت کنم ببینم شوهرتون با وجود پیوند الان تو چه وضعیتیه، دارم روانی میشم از استرس

لطفا درخواست دوستیمو قبول کن

می خوام بدونم چقدر باید تو لیست انتظار بمونه؟ بهبودیش بعد عمل چقدر طول می کشه و چقدر تو بیمارستان ...

من میخوام کبدمو اهدا کنم اگه کسیرو میشناسین که نیاز به کبد نیاز داره خواهشا بهم خبر بدین 

گروه خونیم آ مثبته 09938130935

منتظر خبرتون هستم

سلام.دخترم 4سالشه وباید پیوندکبدبشه.امادکترگفته فقط ازوالدین میشه.تونوبت هم نمیشه چون قانون اجازه نم ...

شما رو میتونن تو نوبت بزارن از بیمار مرگ مغزی با ملیت خودتون پیوند میزنن