2789
من دو سال پيوند كردم و ميخوام اقدام كنم واسه بارداري اصلا هم مشكل ندارم كاملا هم رايگان عملش نريد ال ...

سلام شما الان حال عمومیتون خوبه.باردار شدید عمل دیگه ای بعد پیوند انجام ندادید.تورو خدااگه این پستو دیدید جواب بدید.

ی صلوات مهمونم کنید بدجور آشوبم 
حال عمومیش خوبه. مراعات غذایی داره. و فشار وقندش را ازمایش می کنه البته که تا اخر عمر باید قرص ها ر ...

شوهر شما عمل دیگه ای بعد پیوند انجام ندادن.حالشون خوبه آنزیماشون بالا نرفته.یکی از نزدیکام سه ساله عمل کرده الان بشدت حالش بده بستریه.هر دفعه ی جاش درد میگیره یا عمل میشه یا داروی جدید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دو سال پيوند كردم و ميخوام اقدام كنم واسه بارداري اصلا هم مشكل ندارم كاملا هم رايگان عملش نريد ال ...

سلام خانوم. تورو خدا جواب بدید. هر کاری کردم دکتر نجات االهی رو پیدا نکردم. بیمارستان طالقانی هم نیست شیراز هم نیست. تو رو خدا اگه شماره ای چیزی اطلاعی دارید به من بدید.خدا خیرتون بده

واقعا ١٠٠مليون دادين؟؟؟؟ من عمل كردم تهران پيش بهترين دكتر پيوند كاملا رايگانه شما چطور پول دادين😳 ...

سلام خانوم. تورو خدا جواب بدید. هر کاری کردم دکتر نجات االهی رو پیدا نکردم. بیمارستان طالقانی هم نیست شیراز هم نیست. تو رو خدا اگه شماره ای چیزی اطلاعی دارید به من بدید.خدا خیرتون بده

من كه اصلا تو نوبت نبودم شايد يك هفته چون دكترم نمي زاره حال بيمار وخيم شه و عمل كنه  من حالم خ ...

من كه اصلا تو نوبت نبودم شايد يك هفته چون دكترم نمي زاره حال بيمار وخيم شه و عمل كنه  من حالم خ ...

سلام خانوم. تورو خدا جواب بدید. هر کاری کردم دکتر نجات االهی رو پیدا نکردم. بیمارستان طالقانی هم نیس ...

سلام

دکتر نجات الهی بازنشته شدند و دیگه عمل انجام نمیدن

دکتر پیوند جدید از شیراز آوردند .

شوهر شما عمل دیگه ای بعد پیوند انجام ندادن.حالشون خوبه آنزیماشون بالا نرفته.یکی از نزدیکام سه ساله ع ...

حال اون اشناتون ک گفتین سه ساله عمل کرده الان چطوره ؟؟؟

خواهرمن هم ۲ماه پیوندشده الان انزیماش بالارفتن همه جاش درد میکنه نمیتونه راه بره😔😔

لطفا برای حل مشکل دادشم یه صلوات بفرستین🙏
نه اون سال رفتیم پیش دکتر طب سنتی    بهتر شد و یه   عمل انجام داد و یک هفته تو بیمارس ...

سلام. همسرتون پیوند شد؟ دختر منم کاندید پیونده،فقط ۹ماهشه و من دلم خونه خووون

تا خدا هست...ناامیدی چرا؟😍🍁😍
سلام پسرمن وقتی بدنیا اومدش بیماری اترزی صفراویی رو داشت یعنی مجاری صفراوی بیرون کبد رو مادرزادی ندا ...

بچتون الان خوبه؟ دختر من همین مشکلو داشت تا ۹۰روزگی علایم نداشت، یعو سیروز شد.کاندید پیونده

تا خدا هست...ناامیدی چرا؟😍🍁😍
سلام. همسرتون پیوند شد؟ دختر منم کاندید پیونده،فقط ۹ماهشه و من دلم خونه خووون

بله همسرم پیوند شد. به خدا توکل کنید. ان شاءالله که شفا پیدا می کنن

💕الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بچتون الان خوبه؟ دختر من همین مشکلو داشت تا ۹۰روزگی علایم نداشت، یعو سیروز شد.کاندید پیونده

سلام عزیزم پسرمن عمل کازاییش گرفته ما ی گروه داریم مادران اترزی جمع هستیم خاستی شمارتو بده ادت کنم پیوندی هم داریم تو گروهمون

حال اون اشناتون ک گفتین سه ساله عمل کرده الان چطوره ؟؟؟ خواهرمن هم ۲ماه پیوندشده الان انزیماش بالار ...

خوبه.پنج ساله ک عمل کرده الان میخواد اقدام کنه برا بارداری دکترش اجازه داده ولی خودش میترسه