2777
2789
عنوان

این حسادته

109 بازدید | 24 پست

اگه فقط شما باشید رفته باشید تجربی تو خانوادتون موقع انتخاب رشتتونم یه نفر هی میگفته برو فرهنگیان نا شمارو ببینه هنوز بگه چرا نرفتی فرهنگیان خودتو بدبخت کردی بعد خودش یه دختر کلاس هشتمی داشته باشه هر پیج مشاور کنکوری که شما دارید و فالو کنه چیه واقعا؟

همشونم پیجای مخصوص تجربی

حسود

من تجربه اینو دارم

از من به تو نصحیت از تجربی هم میتونی بری فرهنگیان تازه واست راه هموار تره تا از طریق انسانی بری فرهنگیان

اما از انسانی نمیتونی بری پزشکی و...

این چهارمین کاربریه منه امیدوارم نابود نشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای انتخاب رشته دبیرستان حسادت معنی نداره

سخت نکنین زندگی رو

چون تو ایران تا بوده موفقیت رو برای یه زن فرهنگیان میدونستن و این اصلا از حسادت سرچشمه نمیگیره به نظرم

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
حسود من تجربه اینو دارماز من به تو نصحیت از تجربی هم میتونی بری فرهنگیان تازه واست راه هموار تره تا ...

کنکوریم اصلا علاقم فرهنگیان نیست این زنه سه ساله میادخونمون میادکتابامو از کتابخونم برمیداره😐

الان دوره زمونه قدیم نیست عزیزم که تنها شغل مناسب خانم فرهنگیان باشه

هر شغلی دلت میخواد همون راه رو برو هر رشته ی که دوس داری همون رو انتخاب کن

این چهارمین کاربریه منه امیدوارم نابود نشه

برای انتخاب رشته دبیرستان حسادت معنی ندارهسخت نکنین زندگی رو چون تو ایران تا بوده موفقیت رو برای یه ...

من خیلی ساله انتخاب رشته کردم امسالم دوازدهم بودم ولی رفتارشو هرچی خواستم حسادت برداشت نکنم نتونستم مثلا میگه کتاب زیستتو بده میدم بهش بعد میندازه زمین میگه چرت و پرته

من خیلی ساله انتخاب رشته کردم امسالم دوازدهم بودم ولی رفتارشو هرچی خواستم حسادت برداشت نکنم نتونستم ...

مگه شما نوشتین کتاب رو که فکر میکنین این عمل از حسادت سرچشمه میگیره؟

من خودم رشتم تجربی بود الان میگم چرت و پرت ترین رشته تجربی بود و هرکس بازم میپرسه میگم ریاضی ایندش روشنتره یعنی حسادت میکنم بهشون؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️