2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باهات همدردی میکنم
همسر منم پیوند کرده البته پیوند کلیه بچه ام هم کوچیک بود 34سالشه فقط قوی باش وسعی کن بفهمی چه جاهایی میتونی نوبت بزاری چون من همسری را چند جا تونوبت گذاشتم وبعدش مراقب باش چون دارو های پیوند عوارض زیاد دداره مثلا بعد 3سال دیابت گرفته وانسولین مصرف میکنه مراقبت پوست میخوان چون آفتاب زیاد باعث بروز سرطان پوست میشه البته اینا درمورد پیوند کلیه است همسر من بعد 3ماه رفت سر کار...
شاهرگم قید توست ، بزنم میمیرم …
نه عزیزم من ناراحت نشدم..........اینو بدون که راه سختی رو پیش رو داری ولییییییییییییییییی اونی که اون بالا هست و اسمش خداس تنهات نمیزاره و هر چی اون بخواد پش میاد

خودتو شوهرتو و بچه هاتو بسپار دسته خودش و ازش کمک بخواه
http://8pic.ir/ زندگی زیباست اگر زیبا ببینی

سلام عزیزم

میدونم پستتون مال سال 92 هست

ولی میخاستم بدونم شوهرتون پیوندشد؟؟ الان چطوره؟؟

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
سلام عزیزم میدونم پستتون مال سال 92 هست ولی میخاستم بدونم شوهرتون پیوندشد؟؟ الان چطوره؟؟

نه اون سال رفتیم پیش دکتر طب سنتی    بهتر شد و یه   عمل انجام داد و یک هفته تو بیمارستان بستری بود و براش مجاری کبد را باز کردن بعدشم یه مدت رژیم خوام گیاه خواری را انجام داد ولی همچنان دارو میخورد تا اینکه این  اواخر خارش شدید داره  شب تاصبح نمیتونه بخوابه و کمی مقدار بیلی روبینش بیشتر شده و دکتر اینبار گفت فقط پیوند کبد و اسمشو گذاشتند تو لیست

دیگه پناه بر خدا به خودش توکل می کنم

💕الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم