2789

من پرستار بخش پیوند بیمارستان امام تهران بودم. دو نوع پیوند داریم از فرد زنده که شیراز انجام میدن که خودتون باید دهنده رو پیدا کنید و قیمتشم گرونتره. از فرد مرگ مغزی که هم تهران و هم شیراز انجام میدن. برای پیوند لز مرگ مغزی مثلا تو بیمارستان امام تهران باید بیای بیمارستان قسمت درمانگاه کبد وذاونجا آزمایشارو انجام میدن و پرونده تشکیل میدن و بر اساس بدحالی فرد میرید تو نوبت. و وقتی مرگ مغزی مورد نظر پیدا شد زنگ میزنن و عمل میشه. بعد عمل هم معمولا ۵ تا ۱۰ روز طول میکشه تا از بیمارستان مرخص بشه که مراقبتهای زیادی داره بعد عمل. اگر رعایت کنه و یک سال اول که اوج دارو خوردن و تضعیف سیستم ایمنیه انشالله به سلامت طی میکنه دوران نقاهتشو همه وی درست میشه. هر وی جوونتر باشن و اعتیاد نداشته باشن هم بهتره. عمر هم دست خداست و ما کسایی داشتیم که بیشتر از ۱۰ سال بود پیوند کردن و خوب بودن

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
من پرستار بخش پیوند بیمارستان امام تهران بودم. دو نوع پیوند داریم از فرد زنده که شیراز انجام میدن که ...

بله شوهرم برای تشکیل پرونده باید بره شیراز ...و از فرد فوت شده براش می گذارند ...میتونید بگید چقدر توی انتظار می مونه؟آیا افراد توی لیست درجه بندی میشند؟

💕الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شوهرم اعتیاد نداره و 36 سالشه...بعد از عمل داروهای که استفاده می کنند من شنیدم عوارض زیادی دارن مثل دیابت و کلسترول بالا ولی برای اینکه پیوند جواب بده حتما باید استفاده کنه

بله شوهرم برای تشکیل پرونده باید بره شیراز ...و از فرد فوت شده براش می گذارند ...میتونید بگید چقدر ت ...

والا تهران رئیس بخشش دکتر جعفریان که رئیس دانشگاه علوم پزشکی هست . که خیلی معتقد و بدون پارتی بازی بر اساس وضعیت مریض میذاره تو نوبت هر چی وضعش بدتر باشه زودتر نوبتش میشه. اگر شیرازم همینطوری باشه بله بر اساس شدید بودن بیماریش زودتر نوبتش میشه. فقط بگو سیگار مواد مخدر و قلیون و الکل اینا مصرف نکنن

شوهرم اعتیاد نداره و 36 سالشه...بعد از عمل داروهای که استفاده می کنند من شنیدم عوارض زیادی دارن مثل ...

ببین داروهای بعد عمل تضعیف کننده سیستم ایمنیه. فقط باید رعایت کنه تو آلودگی ها و محیطهای شلوغ و اینا یک مدت قرار نگیره با ماسک باشه . و تمیز باشه تا دوز داروها کم بشه

ببین داروهای بعد عمل تضعیف کننده سیستم ایمنیه. فقط باید رعایت کنه تو آلودگی ها و محیطهای شلوغ و اینا ...

ممنونم خیلی خوب برام توضیح دادید

خواهش میکنم بازم سوالی داشتی بپرس حتی بعد عمل . 

ببخشید الان یادم افتاد شما از هزینه ها اطلاع دارید...ما دفترچمون بیمه تامین اجتماعیه و بیمه تکمیلی ایران داریم

ببخشید الان یادم افتاد شما از هزینه ها اطلاع دارید...ما دفترچمون بیمه تامین اجتماعیه و بیمه تکمیلی ا ...

تا جایی من میدونستم خیلی از هزینه ها اون زمان مجانی بود. بذار برات میپرسم درخواست دوستیمو قبول کن پرسیدم تو خصوصی واست بفرستم، البته من تهرانو میپرسم. شیراز کسی نمیشناسم

نه اون سال رفتیم پیش دکتر طب سنتی    بهتر شد و یه   عمل انجام داد و یک هفته تو بیمارس ...

انشالله به سلامتی پیوند میشه و زندگیتون مثل روزای قبل میشه

توکل بر خدا

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
توی نت نوشته حداکثر عمر بعد از پیوند 5 سابه ...نمی دونم چقدر درسته؟...البته که عمر دست خداس

عزیزم 

اصلا به طول عمرو  اینا فکر نکن از نزدیکای من سرطان خون بدخیم داشت

دکتر گفت برین واسه پیوند

اون موقع فقط 32 سالش بود

بچه هم نداشت و تازه سه سال بودکه عروسی کرده بود

رفتیم تهران واسه پیوند ولی متاسفانه هیچ نمونه مغز استخوانی بهش نخور د که پیوند بشه

از داداشش هم نخورد

ومن هم به تمموم شدن زندگیش گاهی فکر میکردم ولی بعد از سه سال مراقبت و مصرف داروهای زیاد و شیمی درمانی و پرتو درمانی و....

الان بدون پیوند خداراشکر   چهل سالشه و صحیح و سالم و ورزشکار و صاحب بچه هست

از  هشت سال پیش تا الان خیلی از آدمای سالم مردند بدون هیچ بیماری و لی اون شکر خدا سالمه

فقط چکاب میره

در صورتی که دکترش پنهانی به خانمش گفته بود که شش ماهه دیگه میمره  چون بدخیمه و پیوند

هم نشده

الان بچش شش سالشه

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

مسلما که عمر دست خداست و توی این چندسال اخیر واقعا ذهنیتم نسبت به پیوند عوض شد ....قبلا خیلی میترسیدم و وحشت داشتم اما الان سه نفر را دیدم که بعد  پیوند کبد زندگی خوبی داشتند یکیشون حداقل ده ساله که پیوند انجام داده

دو روز  خونریزی زیادی داشت دو واحد خون گرفت . ولی بعدش کمی بهتر شد . الان که 8 روز از عملش گذشته میتونه کمی دولا دولاراه  بره. هنوز بیمارستانه. میتونه آب میوه و سوپ بخوره.ریه  ها ش کمی آب آوردن و تنگی نفس داره . سوپ تو هر وعده فقط دو قاشق میتونه بخوره