2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 75 پست

ازدواج خیلی ربطی به چهره نداره زیاد دیدم دخترای معمولی روبه پایین زود و خوب ازدواج کردن.اتفاقا بعضی دخترا که زیبان بخاطر زیبایی و توقع بالا خیلی سخت تر شوهر میکنن و شانس خوبی نمیارن

به خدا ندارم  دروغ که نمیگم عزیزم

اجتماعی باش برو سر کار 

درضمن الان ازدواج سنتی کم شده سعی کن یکی بهت درخواست دوستی اینا داد یا آشنایی ازدواج رد نکنی البته ببین طرف آدمه یا نه 

برو تو جمع فامیل 

دانشگاه برو 

فعلا وقت هست 

خواستگار های خاله من 33 سالگی ظهور کردن😁 و الان شوهرش واقعا تکه 

این کاربری برای ۳ نفر می باشد 😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من یه دوستی داشتم خودشااا خودش میگف ببخشیدا سگ میاد منو بگیرهـخدایی خودش میگفت قدش خیلی بلند بود صورتشم جذابیتی نداشت

الااان شوهر کرده شوهرشم خدا رو شکر از هر لحاظ خیلی خوبه

همه چی که  ظاهر نیس عزیزم تو هم ویژگی های خاص خودتو داری😊💓

هیچ‌کس‌نفهمیدِꔷ͜ꔷ▾‹🖤⃟🌻›" که‌خداوندهمِꔷ͜ꔷ▾‹🥀⃟🕸›" تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِꔷ͜ꔷ▾‹🔞⃟🌙›" _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِꔷ͜ꔷـ...
چرا عزیزم؟

اخه اصلا همچین قانونی وجود نداره شاید تو نگاه اول جذب چهره ادم بشن ولی مطمعن باش تا وقتی بخوان ازدواج کنن فقط و فقط اخلاق و شخصیت طرف مقابل واسه همه مهمه و بخاطر همینه حتی افرادی که چهره خیلی جذابی ندارن ازدواجای موفقی میتونن داشته باشن هر چند به نظر من هر کسی به نظر یه تعداد از افراد چهره جذابی داره و هیچکس زشت نیست 

عزیزم شما سعی کن تیپت به روز باشه و کلا خوشتیپ باشی جوری ک تیپت از همه سر باشه  آرایش هم بکن ی ...

عزیزم‌ من هر جا که میرم همیشه یه ارایش ملایمی دارم بعد کلا تیپ و لباسمم خوبه 

ینی چنتا از دوستام میگن تو خوش لباسی

بله زندداش من رو خاله ش  به همسایه خواهرم معرفی کرد تازه ما ها چند مین نفر بودیم یعنی کلی خ ...

بله واقعا این طور هم هست 

ولی من متاسفانه هم با عمم و هم با خاله هام میونه خوبی نداریم 

ینی راستشو بخواین رفت و امدی به اون صورت نداریم 

و قطع ارتباطیم 

عزیزم‌ من هر جا که میرم همیشه یه ارایش ملایمی دارم بعد کلا تیپ و لباسمم خوبه  ینی چنتا از دوست ...

خوش لباس بودن ک عالیه ولی تیپت حتما مد روز باشه 

از نظر چهره هم مثلا موهاتو یه مدلی ک خیلی بهت میاد کوتاه کن بریز دورت ابروهاتو مدل خوشگل بردار لنز بزار‌ و...

🤍🐼🥥
هرکسی سن ازدواجش فرق میکنه یکی ۱۸سالگی ازدواج میکنه یکی هم ۵۰سالگی 

این به نظرم بی انصافانه ترین اتفاق دنیاست. لذتی که آدم تو ۲۰ سالگی از زندگی زناشویی میبره تو پنجا سالگی عمرا نمیبره

بچه ها میشه لطفا برای حاجت قلبی من صلوات بفرستین. ممنونتونم😍