2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 75 پست
والا اطراف ماهم اینجوری جالبه شوهراشونم خیلی عاشقانه بازی براشون در میارن ولی اوناییکه چهره بهتری دا ...

اره والا یکی بود اینجا دختره قیافش معمولی خیلی رو ب پایین نمیدونم چجوری شوهر کرد شوهرش کادو شاسی بلند داد بهش😐

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

هیچ شانسی نداری نه ب خاطرر قیافت ها نه ب خاطر اعتماد ب نفست اونی ک برا قیافت میخادت همون بهتر ک نخا ...

خب اخه خواستگار وقتی اصلا نداشتم 

اون اقا پسری که میاد اولین چیز چهره منو نگاه میکنه 

ینی اگه نپسنده کلا تمومه دیگه

من نمیگم خوشگلم ولی دوستایی داشتم ک از منم پایینتر بودن همشون شوهر کردن الا من

درضمن وقتی من خواستگار داشتم هیچکدوم کسیو نداشتن ولی من با۲۵سال سن درخدمتتونم اونا بچم دارن

چندمین کاربری🌹🕸🦋

ازدواج ربطی به قیافه نداره😁

یکی از فامیلای ما عضو هیات علمی دانشگاست ، رفت یه دختری گرفت که لوچ هست ! ینی زنش وقتی باهات حرف میزنه نمیدونی با توعه یا داره یکی دیگه رو نگا میکنه ، فقط چون استخدام رسمی و کارمند هست گرفتش، زن شاغل دوس داشت همین ! 

دختر هم داریم ماه شب چهارده که هنوز مجرده و خواستگار خوب نداره 

خب اخه خواستگار وقتی اصلا نداشتم  اون اقا پسری که میاد اولین چیز چهره منو نگاه میکنه  ین ...

عزیزم ارایش میکنی؟  اگه ناراضی عمل کن یا یکاری کن زیباتر بشی ن بخاطر خواستگار فقط واسه اینکه حال خودت خوب شه

من الانم یه کاری در دست دارم که انجامش میدم ولی میدونید معقوله کار کردن از ازدواج کاملا جداست اخه&n ...

ن عزیزم تو هدفت باید همون کارت باشه ک ب کجا میخای برسی ولی ازدواج  باعث ی شریک در کنار هدفات

انتی ناتالیسم(ضدتولید مثل)زندگی زیباست شیرینه بی بچههههه .
عزیزم ایشالله یه شوهر خوب نصیبت بشه که سرتر از بقیه باشی،به نظرم ازدواج به قیافه نیس ،من خودم ۲۱سالم ...

ممنونم خوشگلم 

همچنین برای شما انشاالله که یه ازدواج عالی داشته باشین و خوشبخت بشین

خب اخه خواستگار وقتی اصلا نداشتم  اون اقا پسری که میاد اولین چیز چهره منو نگاه میکنه  ین ...

کسی ک بخاد با چهره تورو بپسنده فردا روزی بخاطر چهره پست میزنه و میره سراغ یکی دیگه

پس همون بهتر ک نباشه

انتی ناتالیسم(ضدتولید مثل)زندگی زیباست شیرینه بی بچههههه .
اره والا یکی بود اینجا دختره قیافش معمولی خیلی رو ب پایین نمیدونم چجوری شوهر کرد شوهرش کادو شاسی بلن ...

خدا بده شانس منم از دیروز ک رفتم خونه خواهد شوهرم فقط تو تعجبم ک چیشد اینطوری شد اون چطور تو اونجور خونه ایه من چطور تو اینجور خونه ای اون چطور سوار اونجور ماشینی من چطور سوار اینجور ماشینی ب قول ی بزرگی قیافه مهم نیست خوشگل باشه یا نه شانس آدم باید خوشگل باشه😏 خدا شاهده قیافش تو اون خونه بیش از به خدمتکار خونه میخورد تا خانوم خونه هعیییییببی