2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 75 پست

اولا که اهمیت نده

بخند بگو دارم از زندگی‌ مجردیم لذت میبرم

بعدم خدا خودش برات در نظر گرفته،الان نه ۳سال دیگه نه ۵ سال دیگه

کی آینده رو دیده

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

شما خیلی بچگانه فکر میکنید و اعتماد به نفست فاجعه هست ...هنوز بلوغ فکری واسه ازدواج رو ندارید نه اینکه زشت باشید ..و کاملا مشخصه یکی از دلایلش نوع محیطی هست که بزرگ شدید و شوهر کردن افتخار نیست و دغدغه یک دختر تو این ست باید پیشرفت شخصبش باشه نه شوهر..زیبایی نسبی هست و مردها به ولله دنبال زیبایی فقط نیستن ..قد موهای سرم دیدم زنی که قیافه نداره اما شوهرش میپرستتش ..بنابراین خواهرانه بهت میگم بزرگ فکر کن ..دست از خودزنی بردار

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

این جور موارد کم پیش میاد  من بخدا اطراف خودم هر خانمی رو که دیدم که ازدواج کرده یا چهرشون خوب ...

خب گلم شاید اطراف شما اینجوریه

والا طرف ما یه ادمایی خواستگار دارنو شوهر کردن ببینی شاخ درمیاری

عزیزم ایشالله یه شوهر خوب نصیبت بشه که سرتر از بقیه باشی،به نظرم ازدواج به قیافه نیس ،من خودم ۲۱سالمه قیافمم خوبه،تا ۱۹سالگی خواستگار داشتم بعدش دیگه سالی ۱یا۲ تا ،همه اونایی که کوچک تر از من بودن ازدواج کردن با این که قیافه معمولی داشتن و من موندم و حرفای آدمای اطرافم ،درصورتی که ازدواج برام مهم نبود ولی با این ادا رفتار های خانوادم برام مهم شده

وا این چ حرفیه، ی بنده خدایی تو فامیل ما حتی قیافش از معمولی هم پایین تره ولی شوهر خیلی خوب و پولدار و اقایی کرده، خدای همه ی ادما بزرگه و حواسش ب بنده هاش هست، حالا یکی زودتر ازدواج میکنه یکی دیر تر

وا اصلا و ابدا به قیافه نیست من پسرخالمو دوست داشتم و زیبا هم هستم به اندازه خودم اما اون بمن محل نداد و رفت عاشق یه دختره شد که ازنظر ظاهر واقعا زشت بود همه میگفتن زنش مثل سومالیایی ها میمونه اما خودش عاشقانه دوسش داره و بهش عشق میورزه و از نظر اون زنش زیباترین زن دنیاست

ازدواج به قسمت و تقدیر نه هیکل و قیافه البته نمیتونیم منکرش بشیم ولی اگر قسمت باشه اونی که تقدیرت هست حتما خوشش میاد و باهاش ازدواج میکنی

من از ۲۰ سالگی که خواستگار راه دادیم تو خونمون تا۲۱ سالگی که ازدواج کردم شاید بیشتر از ۵۰ تا خواستگار اومدن یا اونا نمیپسندید یا من نمیپسندیدم اینا همش قسمت وگرنه داشتن و نداشتن خواستگار مهم نیست 

ممکنه امسال یا سال دیگه یا چن سال دیگه یکی بیاد با همون اولی بری یکی هم ممکنه ده تا بیاد و نره

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
خب گلم شاید اطراف شما اینجوریه والا طرف ما یه ادمایی خواستگار دارنو شوهر کردن ببینی شاخ درمیاری

والا اطراف ماهم اینجوری جالبه شوهراشونم خیلی عاشقانه بازی براشون در میارن ولی اوناییکه چهره بهتری دارن نه خیلیا از زندگی ناراضین🤐

یک اهمیت نده دو ادم چ شوهر داشته باشه چ نداشته باشه مستقل باید باشه و تو اجتماع باشه یعنی کار کنه ا ...

من الانم یه کاری در دست دارم که انجامش میدم

ولی میدونید معقوله کار کردن از ازدواج کاملا جداست اخه 

عزیزم سنی نداری که کاش من جای توبودم و مجرد بودم

من ۱۶ ازدواج کردم متاسفانه تو سنی ک باید بچگی میکردم متاهل شدم الانم یکساله جدا شدم و مطلقه هستم با مصکلات فراوان..سنی نداری اصلا عجله نکن توکلتب خدا باش