2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 75 پست
اخه اصلا همچین قانونی وجود نداره شاید تو نگاه اول جذب چهره ادم بشن ولی مطمعن باش تا وقتی بخوان ازدوا ...

صحبت شما کاملا درست و متین 

اما من منظورم اینه که اولین مرحله اینه که مثلا فلان اقا کلا اگه از چهره من خوشش نیاد دیگه میزاره میره 

ینی اول باید از قیافه من خوشش بیاد و بپسنده بعد حالا مرحله بعدی در مورد اخلاقیات من فکر کنه

زیبایی یه امر کاملا سلیقه ایه مهناز جان!یادمه توی پیج الناز شاکردوست یه پسره میگفت تو زشت ترین دختری هستی که توی عمرم دیدم!!به نظر تو شاکردوست زشت ترین دختره؟؟خیلیا از قیافه من خوششون نمیاد خیلیا عاشقشن،حالا به نظرت من زیبام یا زشت؟خدا قهرش میاد اینجوری میگی،چون خودش میگه همه بنده های من زیبان!خیلی از خانوما هم با قیافشون شوهر نمیکنن،با لَوَندیو دلبری شوهر میکنن قربونت برم!الانم آقایون ملاکهای جدیدی به جز ظاهر پیدا کردن،مثل پول،باسنِ تپل،بی حجابیِ دختر،اهل رابطه جنسی همزمان با چند نفر😏و کلی ملاک دیگه که توی همین مایه هاست!از خدا بخواه فقطو فقط یه خواستگار برات بفرسته،اونم کسی باشه که خودِ خدا از همون لحظه اول که آشنا میشید مهرتونو به دل هم بندازه!مهری که خدا میندازه حسابش از هرررر نوع دوست داشتنو عشقی جداست عزیزم!بخواه یکی باشه ولی برات بهترین باشه!اطرافیانم ولشون کن،چون وقتی خواستگار هم بیاد کلییی عیب روی پسر مردم میذارن تا ثابت کنن خواستگارت سطح پایینه خانومی! کسی که توی ۲۱ سالگی نبود خواستگار رو توی سرت میزنه تکلیفش معلومه و اصلا ارزش ناراحتی نداره! پسرای الان زن هم بخوان بگیرن پول ندارن،توی اطرافم دارم میبینم دیگه

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

این به نظرم بی انصافانه ترین اتفاق دنیاست. لذتی که آدم تو ۲۰ سالگی از زندگی زناشویی میبره تو پنجا سا ...

۲۰سالگی تازه اول جوونیه باید ازش استفاده کرد

انتی ناتالیسم(ضدتولید مثل)زندگی زیباست شیرینه بی بچههههه .
اجتماعی باش برو سر کار  درضمن الان ازدواج سنتی کم شده سعی کن یکی بهت درخواست دوستی اینا داد یا ...

من دانشگاه میرم 

داخل مطب هم کار میکردم یه مدت ینی منشی مطب روانشناس بودم

فامیل هم ما داریم ولی خب زیاد رفت و امدی با هیچکدوم نداریم ینی قطع ارتباط کردیم

زیبایی یه امر کاملا سلیقه ایه مهناز جان!یادمه توی پیج الناز شاکردوست یه پسره میگفت تو زشت ترین دختری ...

بله واقعا شما خیلی زیبا توضیح دادین

متاسفانه اصلا شرایط جامعه یه مقدار نابسامان شده 

بی پولی و اینا وجود داره 

حالا از طرف دیگه هم به قول شما معیار پسرها تغیر کرده👍

بله کاملا موافقم

هرکسی سن ازدواجش فرق میکنه یکی ۱۸سالگی ازدواج میکنه یکی هم ۵۰سالگی 

خب میدونین هر چیزی سر سن خودش قشنگه 

از نظر خوده من مثلا تا ۳۵ سالگی دیگه دختر نهایت باید ازدواج کرده وگرنه بعدش به نظره من دیگه خیلی جذابیتی نداره

جدی؟ بعضیا میگن قسمت نیس فقط انتخاب و تلاشه

آره اولش که آشنا شدن با آدم مناسبه قسمته ولی خب بقیه اش انتخابه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
از کی تا حالا ظاهر معمولی یعنی اصلن زیبایی نداره اکثر آدم ها ظاهرشون معمولیه

من به شما اینطوری بگم که در بین بچه های خاله و عمه و دایی و عمو 

به جرات میتونم بگم چهره من از همشون پایین تره 

ازدواج ربطی به قیافه نداره😁 یکی از فامیلای ما عضو هیات علمی دانشگاست ، رفت یه دختری گرفت که لوچ هس ...

اینم معیار جالبیه 

که یکسریا مثلا میگن ما همسرمون باید کارمند باشه یا درامد داشته باشه

بله واقعا شما خیلی زیبا توضیح دادین متاسفانه اصلا شرایط جامعه یه مقدار نابسامان شده  بی پولی ...

ضمنا اینو هم بدون الان چهره عملی خیلی رو بورسه،پس خودتو خیلی اذیت نکن،پسرا پلاستیک پسند شدن😉از خدا میخوام مردی بیاد توی زندگیامون که دنبال مد نباشه چون واقعا زندگی با همچین مردی جهنمه!دقیقا به همون اندازه زندگی با زنی که دنبال مده جهنمه

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
خوب خواستگار از کجا باید بفهمه تو این خونه دختر دم بخت وجود داره؟؟؟

اخه میدونین چیه 

کلا مادر من با عمه هام و عموهام از گذشته دچار یکسری تنش هایی با هم بودن 

به خاطر این قطع ارتباط کردن دیگه کلا

ضمنا اینو هم بدون الان چهره عملی خیلی رو بورسه،پس خودتو خیلی اذیت نکن،پسرا پلاستیک پسند شدن😉از خدا ...

بله اکثرا دخترای خانواده ما هم چند نوع جراحی پلاستیک کردن همشون 

اونا رو بورسه واقعاااا

👍👍👍

صحبت شما کاملا درست و متین  اما من منظورم اینه که اولین مرحله اینه که مثلا فلان اقا کلا اگه از ...

اره ولی خب باور کن چهره بی عیب و نقصو خیلی خیلی افراد کمی دارن مثلا من خودم لاغر نیستم اصلا یعنی چاقم نیستم ولی لاغرم نمیشه گفت  چهرمم اینکه بگی کامل و بی نقص اصلا نیست ولی خوب همچین فکری رو نمیکنم با خودم تا الانم یه عالمه خواستگار داشتم که ۹۰ درصدشون حتی تا قبلش منو ندیده بودن ولی فقط به خاطر خصوصیات اخلاقی که ازم شنیده بودم بشدت اصرار به خواستگاری و ازدواج داشتن