2789
عنوان

بی سر و پا

362 بازدید | 28 پست

من دوماه قهر بودم تو این دوماه هم اولین سالگرد ازدواجم بود هم تولدم دریغ از یکبار همسرم سراغی بگیره مرده ام یا نه حتی خانوادشم نگفتن دوماهه کجاست با اینکه همسرم نه شغل داره نه پول رفیق بازم هست زد و این وسط بابای مامانش فوت کرد ماهم تسلیت نگفتیم چون احترامی به ما نزاشتن

حالا اون روز برادرم کتفش شکست و عمل کرد نزاشت برم دیدنش از حسادت و خودش فرداش افتاد بیمارستان من بالاسرش بودم مامانش اومد بعد از سه ماه که دیدمش جواب سلاممو نداد روشو کرد اونور.....حالا بعد از یه هفته همسرمو پر کردن چرا‌ من مادرشوهرمو دیدم بهش تسلیت نگفتم..اخه به کدوم احترامش ؟ پاگشام کرده ؟ دعوتم کرده تو عمرش ؟ بخاطر دخالتاش؟ دوماه کجا بود ؟ بهش میگفتم پسرت رفیق بازه میگفت تو سر بساز نداری

حالا همسرم خیلی دهن بینه و پرش میکنن نمیزاره برم خانوادمو ببینم همش پاچه منو میگیره اسیر شدم انگار چیکار کنم ؟

لطفا حوصله ندارید یا میخواید درس اخلاق بدید که این چه متنیه کامنت نزارید و بیشتر آتیشم نزنید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حق داری

آدم دیگه دل و دماغ زندگی کردن نداره اینطوری

لطفا امضامو تا آخر بخونید: کاربری چندممه. لطفا قبل از این که تعلیقم کنید اخطار بدید. معمولا آدم دلتنگی هستم. دلم حتی برای بقال سر کوچه هم تنگ میشه. گاهی هم دلم برای بدترین آدمای زندگیم تنگ میشه چون خوبیاشونو هم دیده بودم. بیاید برای رفته‌های زندگیمون فاتحه بفرستیم. اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلبمون نه. سفرشون به سلامت. اگر تو تاپیکی سوال دارویی داشتن یا میخواستن فیلم، سریال، کتاب یا موزیک بهشون معرفی بشه، منو تگ کنید. جریان نام کاربریم اینه که چند سال پیش یه دوست مجازی داشتم که تو چت‌روم گُلدچت باهم آشنا شده بودیم. نام کاربریش دختر خوب بود و اسمش نازنین‌شکیبا. از یه روزی به بعد دیگه تو یاهومسنجر آنلاین نشد. خطش هم خاموش شد. از اون روز همه‌جا نام کاربریمو میذارم دختر خوب به امید این که پیداش کنم. مادرم بیماری نوروپاتی داره. میشه برای سلامتیش و بهبودیش یه صلوات بفرستید؟ ممنونتون میشم.
خیلی بی سر و پاست نه‌معلومه شغل شریفش چیه نه توضیحی میده نه بزرگترش‌کیه نه خانوادش‌کیه ن نه طلا ...

طلاقت رو بگیر بهش بگو یا جدایی یا آدم بشو زندگیمونو بسازیم میفهمم سخته حق میدم ک وقتی اونا بدن تو خوبی کنی سخته اگه شوهرت پشتت بود میشد بگی تو خوب باش در برابر بدی 😔

از اول اومدن خاستگاریت گفتن شغلش چیه ؟ 

ب نظرم این چیزی نیس ک خودت تنهایی از پسش بربیای ..با خانوادت در میان بزار ..بیکس و کار ک نیستی ..ب خانوادت بگو تذکر بدن بهش

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤