2777
2789
عنوان

بی سر و پا

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 28 پست
از اول اومدن خاستگاریت گفتن شغلش چیه ؟  ب نظرم این چیزی نیس ک خودت تنهایی از پسش بربیای ..ب ...

یه تنه همه فک و فامیلامو خودشو مامانش شستن انداختن رو بند از ماهم بد گفتن

چرا گفتن خونه بهش میدیم شغلشم مستاجر بره بیرون واسش مغازه میزنیم حالا باباهه واسه خودش مغازه زده

مهریه ات و بذار اجرا بگو همشو میخوام ولی زندگی میکنم چون بری تمکین میزنه، غذا درست نکن بگو وظیفم نیست قانون میگه بابت کار کردنم میتونم پول بگیرم، اگه ماه به ماه نفغه نمیده شکایت کن خرجی نمیده خلاصه انقدر اذیتش کن تا باهات معامله کنه مثلا انقدر مهریتو بگیر طلاق یا خسته بشه طلاق بده، اگر بچه نداری اصلا نیار، حتی نزدیکی نکن ممکنه از لج حاملت کنه، برو پیش یه وکیل کارکشته، بگو میخوام جدا شم ولی طلاق نمیده، با اذیت میخوام جداشم، یادت میده، و اینکه اگر کتکت زد حتما شکایت کن، این راهه جدایی      اگه نمیخوای جداشی یکلام بساز همین

نگارگری(نقاشی سنتی) و نقاشی جزئی از وجود منه!!! 💜💜💜

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

مهمه برات بیان؟

وا خانوادشه چطور مهم نیس ..

چرا خیلیا ب این فک میکنن ک تا ازدواج کردن دیگه قید همه رو بخاطر شوهر بزنن ..اخرشم یه روز شوهره تنهات میزاره و میبینی کسی رو نداری ...البته منظورم شما نیستی ..اونایی ک این طرزفکرشونه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
خودت صلاح کارت رو بهتر میدونی،قدم اول بچه دار نشو چه جوری با هم آشنا شدید؟اونموقع هم شغل نداشت؟

گفتن مستاجر بره بیرون واسش مغازه میزنیم 

مستاجر رفت باباش واسه خودش مغازه زد و این شد شاگرد 

یه تنه همه فک و فامیلامو خودشو مامانش شستن انداختن رو بند از ماهم بد گفتن چرا گفتن خونه بهش میدیم ش ...

واسه دروغاشم میتونی شکایت کنی، روز اول مثلا گفته شغل دارم، گفته اینجوری و اونجوری الان زده زیرش

مهریه ات و بذار اجرا بگو همشو میخوام ولی زندگی میکنم چون بری تمکین میزنه، غذا درست نکن بگو وظیفم نیس ...

همه این راه هارو رفتم تهش گریه کرده پرونده مهریه رو موقت بستم دیگه نمیدونم چیکار‌کنم جلو مردم خیلی تظاهر میکنه

یه تنه همه فک و فامیلامو خودشو مامانش شستن انداختن رو بند از ماهم بد گفتن چرا گفتن خونه بهش میدیم ش ...

مجبور نیستی باهاش زندگی کنی حتی اگه شده برو خونه بابات تا ادم بشه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
عزیزم جمله اخرش رو فک کردم منظورم خونواده شوهرشو میگه ک نیومدن

اها ..ببخشیید پس منم بدبرداشت کردم ..ولی خدایش خیلیا اینجورین ..تو فامیلمون دقیقا یکی اینجوری بود قید همه رو زد بخاطر شوهر ..الان شوهره بهش خیانت کرده و هیچکس پشتیبان دختره نیس چون ب همه بی احترامی کرد بخاطر شوهر تحفه اش

همه این راه هارو رفتم تهش گریه کرده پرونده مهریه رو موقت بستم دیگه نمیدونم چیکار‌کنم جلو مردم خیلی ت ...

ببین خودت نمیخوای پس، گریه کنه مهم نیست یاد آزار و اذیتش بیفت، اگه باهمه اینها دوسش داری پس بساز وگرنه تا تهش برو همین اگه واقعا میخوای زندگیت تغییر کنه، این تنها کمک من بود، بازم هرجور خودت صلاح میدونی، صلاح مملکت خویش خسروان دانند

اها ..ببخشیید پس منم بدبرداشت کردم ..ولی خدایش خیلیا اینجورین ..تو فامیلمون دقیقا یکی اینجوری بود قی ...

خواهش اره من خوندم مطلبو فقط حس کردم اخرش منظورش خونواده شوهرشه .ن عزیزم نباید خیلی خونواده رو زد تحت هیچ شرایطی چون زندگی بالا پایین زیاد داره همیشه اولش نیس گل و بلبل باشه .یروز میبینی هیچکیو نداری جز خودت

واقعا چی این آدمو دوس داری؟؟والله ادم از اینهمه بی عزت نفس بودن همجنسش به درد میاد,تو اول راه زندگیتی اینقد مشکل داری,تازه دلت به حال گریه هلش میسوزه؟مگه چیت کمه با این آدم موندی