2777
2789
عنوان

دلم گرفته !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 136 پست
اره.سنت خیلی ‌کمه.انقد ادم خوب بعد این میاد سرراهت

ولی اون آدم انقد وقیح بود کهگفت دیگه هیشکی نمیگیرتت

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در برابرش زانو بزند 😉⁦
اشتباه کردم خواهرم باور کن خودمم پشیمونم ولی مطمئنم جای جبران هست جون من بیست سالمه و اینکه درس عبرت ...

یاخدا

تک فرزند

دانشجوپرستاری

بچه شهر رفتی

پسر روستا بیکارو بی عار.منم بودم باور کن بیشتراز پسره واست تاقچه بالا میزاشتم.

تازه سنتم کمه. اولش شرایطو خوندم فکر کردم سنت بالا بود از ناچاری جواب بله دادی...

البته ببخشیدا خ رک قضاوت کردم😐😐😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاخدا تک فرزند دانشجوپرستاری بچه شهر رفتی پسر روستا بیکارو بی عار.منم بودم باور کن بیشتراز پسره ...

نه بابا من موقعیتم عالی بود خانواده تحصیل کرده فامیل اصیل همه چیم به خاطر تنهاییم به اولین خاستکار تو ۱۸سالگی جواب مثبت دادم

نه بابا من موقعیتم عالی بود خانواده تحصیل کرده فامیل اصیل همه چیم به خاطر تنهاییم به اولین خاستکار ت ...

الانم پشت سرم گفته هیچ سگی بعد من نگاهت نمیکنه منم گفتم والا نیاز به نگاه مردی ندارم 

یاخدا تک فرزند دانشجوپرستاری بچه شهر رفتی پسر روستا بیکارو بی عار.منم بودم باور کن بیشتراز پسره ...

نه خواهش میکنم تازه بهم گفت من الان با یکی بهار از تو هستم و اینکه همین دخترای ده کوره هستن که برام بمیرن

اینجور چیزا رو ک میشنوم از ازدواج کردم منصرف میشم😔😔آدم میترسه بهش بگو جواب خوبیای ما این نبود من ...

اسکرین شات گرفتم به وکیلم دادم 

نه خواهش میکنم تازه بهم گفت من الان با یکی بهار از تو هستم و اینکه همین دخترای ده کوره هستن که برام ...

توروخدا این مردگ الدنگ اشغالو زودتر اززندگیت شوت کن بیرون کمتر حرص بخوری.بره با یکی لنگه خودش...

باکره هم نیستی فدای سرت دنیا که به اخر نرسیده فقط زودتر ترتیب جدا شدنتو بریز اصلابه موندنش فکر نکن

توروخدا این مردگ الدنگ اشغالو زودتر اززندگیت شوت کن بیرون کمتر حرص بخوری.بره با یکی لنگه خودش... با ...

وکیل گرفتم ولی از حقم نمیگذرم حتی اگه ده سال طول بکشه انقد پیشرفت میکنم که حسرت بخوره میرم مراتب بالا تر اونوقت اگه آدم مناسبی پیدا شد در خور خودم ازدواج میکنم الآنم قوی هستم و اینکه ولی دلم شکسته خیلی خیلی خیلی ، دلم میخواد به حسرت بندازمش

وکیل گرفتم ولی از حقم نمیگذرم حتی اگه ده سال طول بکشه انقد پیشرفت میکنم که حسرت بخوره میرم مراتب بال ...

آفرین از حقتم اصلا اصلا نگدر!!!!!

توالانشم تو مراتب بالایی هستی منتها قدر خودتو ندونستی گیر کفتار افتادی

آفرین از حقتم اصلا اصلا نگدر!!!!! توالانشم تو مراتب بالایی هستی منتها قدر خودتو ندونستی گیر کفتار ا ...

ولی دلم نمی‌خواد اون الان خوشحال و شاد باشه و راضی 

تازه بعد دوهفته بهم پیام داد چرا از بلاکی درم آوردی هاااان؟؟ روحت شاد ... هه بابام میگه اتفاقا داره میسوزه میخواد تو جوابش رو بدی تا دوباره به منافعش برسه منم اصلا سین نکردم تازه برعکس عکس خودمو گذاشتم که تازس و رفتم بیمارستان تا اینو گذاشتم پیام داد 

ولی دلم نمی‌خواد اون الان خوشحال و شاد باشه و راضی  تازه بعد دوهفته بهم پیام داد چرا از بلاکی ...

اون خوشحال وشاد نیست داره زرنگی میکنه دختر ساده ای مث تو رو مث قبلانا بهه دست ماش بندازه فقط فقطط بی محلش. کن انگار که نبوده بزار بره بمیره

اون خوشحال وشاد نیست داره زرنگی میکنه دختر ساده ای مث تو رو مث قبلانا بهه دست ماش بندازه فقط فقطط بی ...

ازش متنفرم .... فقط دلم میخواد بدبختبش رو ببینم بابا مامانمم با خنده و پوزخند میگن همینکه تورو از دست بده بسشه ، آخه نه خونه ، نه ماشین ، الاف بیکار ووووووای من چقد اشتباه کردم حتی خانوادشم بی کارن که بابام واسشون کار جور کرد بابا فرهنگی ، فوق لیسانس ماماممم لیسانس وووای بر من تازه نمیدونی بی ایمان ، انقد توهین به ائمع کرد به بابام فوحش ناموسی داد ، فامیلمون حاضر نشدن ضامن وامش بشن ....مامانش گفت وضیفه بابات بوده بیمتون کنه باباشم گفت علی آقا اون یکی ماشینت رو بده به اینا ...

ازش متنفرم .... فقط دلم میخواد بدبختبش رو ببینم بابا مامانمم با خنده و پوزخند میگن همینکه تورو از دس ...

فامیلشون