2777
2789
عنوان

دلم گرفته !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 136 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه خواهر من این چه انتخابی بود؟حالا غصه نخور جلوی ضرر رو از هر جا بگیری منفعته  بار بعدی هم د ...

اشتباه کردم خواهرم باور کن خودمم پشیمونم ولی مطمئنم جای جبران هست جون من بیست سالمه و اینکه درس عبرت گرفتن لطفا سرزنشم نکنید از تنهایی و تم فرزندی رو آوردم به اولین خواستگارم

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در برابرش زانو بزند 😉⁦
تو بفکر باش که مهریه ازش بگیری  من احساست درست میکنم😅 فکر این آدم نکن

توروخدا کمکم کنید نه من مصمم به گرفتنش 

اخه خواهر من این چه انتخابی بود؟حالا غصه نخور جلوی ضرر رو از هر جا بگیری منفعته  بار بعدی هم د ...

درسته ولی من به مردی نمیتونم اعتماد کنم تصمیم گرفتم انقد پیشرفت کنم ..... و درنهایت با انسانی عادل ازدواج کنم 

اشتباه کردم خواهرم باور کن خودمم پشیمونم ولی مطمئنم جای جبران هست جون من بیست سالمه و اینکه درس عبرت ...

شکر خدا اول زندگیته اصلا ناراحت نباش پیشرفت کن شغلتم عالیه هزار موقعیت بهتر و ادم مناسب تر سرراهت میاد در اینده 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
شکر خدا اول زندگیته اصلا ناراحت نباش پیشرفت کن شغلتم عالیه هزار موقعیت بهتر و ادم مناسب تر سرراهت می ...

فقط اون موضوع میمونه نامرد حتی باکرگیممم گرفت به خدا رابطمون خیلی خوب همش شاد بودیم و....بچه ها ینی ممکنه بعدا تقاص بده 

اصلا احساسی تصمیم نگیر  قوی و محکم باش نزار هرکی هرجور دلش خاست باهات رفتار کنه و براحتی ول کن ...

بچه ها به خدا تو دیگ عسل بود بعدم گفت باید زنگ بزنید خونمون عذرخواهی کنید تا برگردم پیشت 

واقعا ... جالبه ی سال خودشو عاشق نشون میداد بچه ها من عجله کردم ما اصلا بهم نمیخوردیم من دانشجو پرست ...

اشتباه کردی ولی اشتباهتو ادامه نده 

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐