2777
2789
عنوان

ویار بارداری

101 بازدید | 18 پست

خانمهای باردار یا کسانی که سابقه بارداری دارند میشه بگید برای رفع تهوع به جز ب ۶ و دمیترون چی خوبه که برای دیابت بارداری هم ضرر نداشته باشه؟ من دارم داغون میشم همش افتادم هیچی نمیتونم بخورم از همه چی بدم میاد من الان هفته چهاردهمم

انشالله خدا کمکت کنه

من تجربه ای ندارم

ولی ویااار خیلی بدههههه خیلی 

من وقتی موقع هست ک پریود بشم 

حس میکنم ویار میگیرم

انقد حالم بد میشعععععع

کـیـسـتـم؟یـک تـکـه تـنـهـایـی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه از ی چیزی جواب گرفتی حتما منو تگ کن بخونم .حاملگی قبلیم ویار شدید داشتم متاسفانه سقط شد میترسم اینیکی حاملگی هم داشته باشم 

من بهت ایمان دارم ،مطمنم تو بهترین هارو برام میخوای ...من راضیم ب رضای تو 
عزیزم اگه از ی چیزی جواب گرفتی حتما منو تگ کن بخونم .حاملگی قبلیم ویار شدید داشتم متاسفانه سقط شد می ...

سیرابی برا ویار بارداری عالیه

۵ سال خواننده خاموش بودم...عاشق دخترم هستم...همه چیز رو به سختی زیاد بدست میارم خیلی خیلی سخت
فقط بایددورش بگذره من همه راه هارورفتم.وای چه روزایی بود۸کیلوکم کردم

دعا کن برا منم زودتر تموم شه از طرفی دیابت از طرفی هم تهوع و ویار . کلا یادم رفته قبلا چطور غذا می‌خوردم و چطور گرسنم میشد تو این چهارده هفته مردم و زنده شدم

عزیزم اگه از ی چیزی جواب گرفتی حتما منو تگ کن بخونم .حاملگی قبلیم ویار شدید داشتم متاسفانه سقط شد می ...

باشه حتما. ان شاالله ایندفعه بارداری خوبی داشته باشی. با این حال سخت وقتی بچه هم نمونه خیلی سخته خدا بهت صبر بده گلم