2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اینجا نپرس یکی در میون خودشونو تبلیغ میکنن. 

عزیز توکل کن چله بگیر اول همه این کارا رو بکن. پای موجودات ماورا بخواد به زندگیت باز بشه ممکنه بدتر بشه ها... 

دعا کن توسل کن توکل کن چله بگیر. انشاءالله مشکلت حل بشه

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
اینجا نپرس یکی در میون خودشونو تبلیغ میکنن.  عزیز توکل کن چله بگیر اول همه این کارا رو بکن. پا ...

یعنی یکی در میون اینجا دعا نویس و فالگیرن🥺🥺

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️
یعنی یکی در میون اینجا دعا نویس و فالگیرن🥺🥺

اونایی که تاپیکو چک میکنن یه ربطی دارن به هرحال. یا اعتقاد دارن یا خودشونن. من تو تاپیکای فال رفتم اکثرا خودشونو تبلیغ کرده بودن. 

فال عیب نداره حالا اما دعانویس به نظرم یه جور شرکه... نمیدونم والا... 

خدا کنه مشکلش با چله و دعا و قرآن حل بشه که الکی پای اجنه رو تو خونه اش باز نکنه

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
اونایی که تاپیکو چک میکنن یه ربطی دارن به هرحال. یا اعتقاد دارن یا خودشونن. من تو تاپیکای فال رفتم ا ...

من تا ببینم گزارش میزنم 

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️
من تا ببینم گزارش میزنم 

چرا؟! خب با گزارش زدن ما چی عوص میشه مگه؟

به نظرم این بهتره که اول همدلی کنی باهاش و با مشکلش و راه درست و جایگزین رو بهش بگی. اگه خودش خداست انجام نده نمیده یا اگر انتخاب کرد انجام بده میتونه انجام بده ولی خب هرکس باید پیامد انتخابش رو هم بپذیره. و باید بدونه پیامد تصمیمش چیه. 

چرا؟! خب با گزارش زدن ما چی عوص میشه مگه؟ به نظرم این بهتره که اول همدلی کنی باهاش و با مشکلش و راه ...

نه نه تبلیغ دعا نویسی و شماره ای ک میزارن رو گزارش میزنم 

نه نه تبلیغ دعا نویسی و شماره ای ک میزارن رو گزارش میزنم 

آهااا. که اینطور عزیز. من بد متوجه شدم 🥰❤️