2777
2789
عنوان

خدا

137 بازدید | 17 پست

ازخودم بدم میاد از خدا ناراحتم باهاش قهرم چرا داغ خواهر جوون بیست سالمو گزاشت رو دلم چرا داغ مامانم و گزاشت رو زمینش اخه جا برا مامان و خواهر من کم بود چرا دقیقن همون روزی ک میخاستم برم دیدنه خواهرم رفتم بهشت بقیع جنازشو دیدم چرا خدا ب دلم نیفتاد ک زودتر ببینمش چون باهاش قهر بودم چرا با اون حالت رفت خودمو نمیبخشم خواهرکوچولوم الان کجاست هزارتا ارزو برا داتم نتونستم کاری کنم خیییلی ناگهانی ی خوابید صبح بیدارند همون صبحی ک میخاستم برم ببینمش اخه چرا خدافرصت نداد یکسال و نیم پیش مامانم فوت کرد با تصادف چهار هفته هم هست خواهر بیست سالم من ن دیگه قبول ندارم خدارو کو عدالتش کو مهربانیش چ جوری دلش اومد من خیلی اعتقاد داشتم بخدا ب امام حسین ولی اخه چرا چرا چرا یکی بگه ب من چرا 

ای دل چه خوب بود تو را هم نداشتم... 

😭😭😭😭😭

سلام خدا جونم،روزمون رو با نام مقدس تو آغاز میکنیم تو آغاز وپایان هر چیزی هستی ،ای آرامش دهنده،ای تسکین دهنده،ای شفا دهنده،ای نجات دهنده، .........ب اندازه ی عظمت خودت  تورا ششششششکر وثنا وسپاس میگوییم🙏🙏  ای آرام جانم مردم کشورم وجهان هستی ات را از هر روحی ک آزارشان میدهد  ...روح ترس ،غم نگرانی ،اندوه ،ناامیدی، فقر،انتقام،شهوت وزنا ،ناکامی ، بیماری،غرور وتکبر ،،گناه، دروغ ،افسردگی ،ناسپاسی خشم عصبانیت و......رهایشان کن ونجاتشان ده...وقلبهایشان رامملو از عشق ونیکویی ومحببتت گردان ...ای لایتناهی     تو پادشاه زندگیمان باش وتنها خواست واراده ی تو در زندگیمان اجرا گردد..آمین🙏 آمین🙏 آمین🙏🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدارحمتشون کنه ولی مراقب شیطان باش

دیگه شیطان میخاد چیکار کنه عزیزترین کسانم الان زیرخاکن ایمه ما اییینهمه مصیبت دیدن اخه من تحمل ندارم بخدا 

دیگه شیط ان میخاد چیکار کنه عزیزترین کسانم  الان زیرخاکن ایمه ما اییینهمه مصیبت دیدن اخه من تح ...

شیطان میخواد ایمانتو بگیره

عزیزترین کسات الان تو بهشت منتظرتن ولی ایمانت بره زد یگه تمومه و اونجام حسرت به دلت میمونه که باهاشون باشی

دل به خدا بده

کتاب در آغوش نور رو بخون

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
😔😔خدا بهت صبر بده عزیزم دلم لرزید برات

ممنون نمیدونم چکار کنم نمیتونم باور کنم نمیتونم اروم بگیرم چشام کوره انگار ی دختر دو سال و نیم دارم خیییییلی عاشق خالش بود همش میگه بریم پیش خاله یا خاله بیاد دلم خون میشه نمیدونم چرا خدا ب همین بچه رحش نیومد اخه 

ممنون نمیدونم چکار کنم نمیتونم باور کنم نمیتونم اروم بگیرم چشام کوره انگار ی دختر دو سال و نیم دارم ...

واقعا شرایط سختیه از خدا میخام ب دلت ارامش بده برات دعا میکنم

پسرام دنیام💖

شیطان میخواد ایمانتو بگیره عزیزترین کسات الان تو بهشت منتظرتن ولی ایمانت بره زد یگه تمومه و اونجام ...

چه جوری ب زندگیم ادامه بدم اخه اونا الان زیر خاکن کدوم بهشت کدوم جهنم من ک همین دنیام جهنم شد چ دنیایی چرا اینقدر زجر میده خدا مامانم رفت تازه بعد از یکسال و نیم یکم داشتم با جای خالیش کنار میومدم ک خواهرممم دق مرگ شدوای خدا بوی مامانمو میداد مهربونیای مامانمو داشت من خواهر بزرگتر بودم ولی

هیچکار براش نکردم همش

اون بود ک بدرد من میخورد وای خدا چرافرصت ندادی خوبی

اشو جبران کنم چرا خدا خوبا رو میبره چرا دل میسوزونی خدا مگه با ما دشمنی من ک بنده خوبت بودم باهات حرف میزدم اخه چرل