2777
2789
عنوان

دندون درآوردن نوزااااد

58 بازدید | 15 پست

سلام لطفا کمکم کنید عصرهم تاپیک زدم کسی جوابمو نداد راهنمایی نکرد،،، پسرم مرتب دستاش تو دهنش چندوقتی هس اینجور محکم فشارمیده تودهنش ومیخوره،،، خیلی بی قراره، خوابش نیم ساعت ب نیم ساعت هس، بیشتره میگه تو بغلت بگیرم، فقطم روی شونه هام صورتش فشار میده می‌خوابه آب دهنشم میاد کم و بیش،،، ی تیکه سفید از جای دندون پایینش اومده بود بیرون اما الان نیست چیکارکنم کسی تجربه ای نداره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیق جای دندون پایین خودم ندیده بودم بقیه بهم نشون دادن

بقیه توهم زدن عید قربان یکی از آشناهامون گفت جای دندون بچت ورم کرده من که هیچی ندیدم پسرم الان چند روز دیگه میره تو هشت ماه هنوز از دندون خبری نیست

اخه دو ماه بیقراری خیلیه واسه یه دندون دراوردن فوقش دو سه هفته قبل از دندون دراوردن علائمش خودشو نشون میده پسرت چند ماهشه منم پسرم دلش میخواد انگشتای دستمو بگیره و با فکش فشار بده سعی کن لثه هاشو ماساژ بدیش دندونی بهش بدی به چیز سفت بده گاز بزنه یا هر کار دیگه ای که خارششو کم میکنه من شنیدم بعضی ها ژل میزنن به لثه بچه هاشون

اخه دو ماه بیقراری خیلیه واسه یه دندون دراوردن فوقش دو سه هفته قبل از دندون دراوردن علائمش خودشو نشو ...

بخدا گیج شدم دیگه، الان تقریبا3ماهشه، خودم زود دندون دراوردم

آره،، الان بیشتراز چندهفتس هییییچ نخوردم دیوونه شدم دیگه

ارامش تو از همه چی برای بچه مهمتره تا بزرگ شه کلی از این چیزا پیش میاد رنگ مدفوعشو دقت کن تب و استفراغ نداشته باشه یکم بهش نبات حل شده تو اب بده دستتو سرد کن بمال روی لثش اگه ادامه دار بود دکتر رفتن ضرر نداره خیالت راحت میشه