2777
2789
عنوان

لک بینی در هفته ششم

1878 بازدید | 81 پست

سلام دوستان. لطفا اگه تجربه دارید راهنماییم کنید. من ای وی اف کردم و الان هفته ششم بارداریم. دوشنبه هفته اینده برا اولین سونو باید ویزیت بشم. امروز لک دیدم. لک قرمز بود. و همچنان ادامه داره. کم شده ولی ادامه داره. بیمارستان هم رفتم با دکترم صحبت کردن و یه امپول پروژسترون برام اضافه کردن. من روزی دوتا شیاف میذارم.

اما الان هی دلم میگیره ول میکنه. نمیدونم از استرسه یا در ادامه لک بینی هاست. ایا خطرناکه؟ ایا تجربه اشو داشتید؟

منم تو بارداری داشتم...شیاف استفاده کن...فقط استراحت مطلق داشته باش ‌.تا ۳ماه....فقط حد دستشویی رفتن برو....

رعایت کنی..لکه بینی خوب میشه..سه ماه اول سخته...حمام در حد یک ربع برو بیا اب ولرم ...

خداوندا چنین کن‌سرانجام‌کار 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم لکه بینیت بر طرف شد؟

اره. ولی دو روز طول کشید. دوشنبه هم رفتم سونو خدا رو شکر قلبش تشکیل شده بود. اما دکتر یه ماه بهم استعلاجی داد که سر کار نرم. فقط حالا همش حالت تهوع دارمو هر چی میخورم بالا میارم. فکر نمیکردم بارداری اینقدر سخت باشه

اره. ولی دو روز طول کشید. دوشنبه هم رفتم سونو خدا رو شکر قلبش تشکیل شده بود. اما دکتر یه ماه بهم است ...

وای خدای من مبارکت باشه عزیزم میشه منم دعا کنی منم میخوام آی وی اف کنم، میکرو هزینه اش بیشتره؟ 

نینی قشنگم🙂 مامان و بابای مهربونت دلشون برات یه ذره شده 🥺بدو از بهشت بیا تو دل مامانیت که دیگه طاقت دوریتو نداره😪قررربونت برم خیییلی دوست دارم😍🥰
وای خدای من مبارکت باشه عزیزم میشه منم دعا کنی منم میخوام آی وی اف کنم، میکرو هزینه اش بیشتره؟ 

ببین الان تو ایران اغلب مراکز میکرواینجکشن میکنن،اما عامیانه بهش میگن ای وی اف. البته بسته به شرایط جنین شناس تشخیص میده براتون میکرو انجام شه یا ای وی اف. ولی اغلب جاها همه رو میکرو میکنن.

اره. ولی دو روز طول کشید. دوشنبه هم رفتم سونو خدا رو شکر قلبش تشکیل شده بود. اما دکتر یه ماه بهم است ...

به سلامتی

دختر خواستی یا پسر؟

من یک بار سقط کردم اما حالامیخوام دوباره اقدام کنم ولی جنسیت خیلی واسم مهمه به نظرت ارزش داره وارد پروسه آی وی اف بشم؟

به سلامتی دختر خواستی یا پسر؟ من یک بار سقط کردم اما حالامیخوام دوباره اقدام کنم ولی جنسیت خیلی وا ...

من تعیین جنسیت نکردم. تو کار خدا دست نمیبرم. تا اینجاش جنبه درمان داره، از اینجا به بعد میشه دخالت تو کار خدا. هر چی اون بده راضیم فقط سالم باشه ایشالا

نه عزیزم. من تازه هفته سیزدهمم. خیلی مونده تا انتهای این راه

ان شاالله که به سلامتی زایمان کنی عزیزم...خوندم پستهاتون رو دیدم چه پرسه سختی طی کردین برای بارداری دوست داشتم بدونم ک دیگه به دنیا اومده کوچولوتون و تموم شده...در هرحال بازم خوشحالم ک باردارین الان....خداروشکر

ان شاالله که به سلامتی زایمان کنی عزیزم...خوندم پستهاتون رو دیدم چه پرسه سختی طی کردین برای بارداری ...

این پروسه سخت همچنان ادامه داره. شنبه سونو ان تی شدموگفتن سرویکسم ۳۲هه که خیلی خوب نیست. دو هفته بهم فرصت دادن دوباره باید سونو بشم و اگه خوب نباشه مجبورم سرکلاژ کنم. هماتوم هم داشتم.

خیلی التماس دعا دارم

ایشالا خدا به همه منتظرا نی نی بده

این پروسه سخت همچنان ادامه داره. شنبه سونو ان تی شدموگفتن سرویکسم ۳۲هه که خیلی خوب نیست. دو هفته بهم ...

ان شاالله که خدای مهربون نی نی تون رو صحیح و سالم حفظ کنه براتون تا ان شاالله به دنیا بیادش....الهی آمین