2777
2789
عنوان

لک بینی در هفته ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 1878 بازدید | 81 پست
میکرواینجکشن بخایم انجام بدیم هزینه۱۵تومن بیشتر میشه؟خیلی حالم بده

برای من با ازمایش های کرونا و ازمایش های ایدز و اینا و سونوگرافی ها تقریبا ۱۳  تومن شد. حالا یه کم بالا یه کم پایین. اما بستگی داره کجا انجام بدی. مثلا مام گرونه خیلی. صارم گرونه خیلی. من پیش دکتر سحرخیز انجام دادم تو بیمارستان بهمن. تعیین جنسیت هم نکردم اون یه هزینه جداست.

یه مقداری از این هزینه ها هم پول داروهاست که به هر کس بنا به وصعیت بدنش دارو میدن. ممکنه داروهای شما بیشتر باشه یا کمتر، به همون نسبت هزینه هاتونم بیشتر و کمتر میشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم..خدا نی نیتو حفظ کنه برات

برا بچه خواهرم دعا کن. خواهرم بچه اولش تو هفته ۲۶ به دنیا اومد. یه روز تو دستگاه بود و بعدم فوت شد. بچه دومش الان دوسال و دو ماهشه. هفته پیش یه تومور از سرش دراوردن. الانم میگن یه تومور نزدیک نخاعشه که باید بیوپسی بشه ببینیم چیه. خیلی التماس دعا دارم. براش دعا کن لطفا

برا بچه خواهرم دعا کن. خواهرم بچه اولش تو هفته ۲۶ به دنیا اومد. یه روز تو دستگاه بود و بعدم فوت شد. ...

عزیزم من راهم تا تهران خیلی دوره اگر بیام پیش دکتر شما باید هردفعه بیام و برم چیکار کنم بنظرت..کی نوبتم میده برا میکرو دیر یا زود

چی بگم والا
عزیزم من راهم تا تهران خیلی دوره اگر بیام پیش دکتر شما باید هردفعه بیام و برم چیکار کنم بنظرت..کی نو ...

تا اونجا که میدونم فعلا به خاطر کرونا مریض جدید نمیپذیره. ولی خب فکر کنم یه بار ویزیت شی و شرایطتو بهش بگی خودش میگه که چی کار کنی. 

اگه مشکل هایپر شدن هم نداشته باشی، کل پروسه میکرو کمتر از ۲۰ روز میشه. برا اینکه استرس مسیر و رفت و امد هم نداشته باشی شاید بهتر باشه خودتو همسرت ۲۰ روز تهران بمونید. هر چند همسرت فقط روز پانکچر مهمه باشه. حتی روز انتقال هم میتونه از قبل بگه من نمیتونم بیام و از قبل امضاها رو انجام بده. و مثلا تو بیست روز با مامانت یا خواهرت بیای تهران

اره. ولی دو روز طول کشید. دوشنبه هم رفتم سونو خدا رو شکر قلبش تشکیل شده بود. اما دکتر یه ماه بهم است ...

سلام عزیزم

حالت چطوره مامانی؟

هفته چندمی؟

سرکار میری؟ممنونم بابت تایپیکهای جامع که راجع به مراحل میکرو نوشتی

😉

سلام عزیزم حالت چطوره مامانی؟ هفته چندمی؟ سرکار میری؟ممنونم بابت تایپیکهای جامع که راجع به مراحل ...

سلام. ممنون عزیزم. من الان هفته هجدهمم. ایشالا خدا بخیر کنه بقیه اشو هم

من شاغل هستم. به خاطر کرونا شرکت با دورکاریم موافقت کرد ولی جاش قول دادم سه ماه زودتر مرخصی زایمان برم و بچه سه ماهه شد برگردم.

تا اونجا که میدونم فعلا به خاطر کرونا مریض جدید نمیپذیره. ولی خب فکر کنم یه بار ویزیت شی و شرایطتو ب ...

من این ماه ای یو ای میشم

ویزیت ای وی اف هم مثل ای یو ای هس یا بیشتره؟

😉

من این ماه ای یو ای میشم ویزیت ای وی اف هم مثل ای یو ای هس یا بیشتره؟

ایشالا با iuiباردار میشی و اصلا به ivf نمیرسی.

برا دوره ivf هم اول روز اول تا سوم پریود ویزیت و سونو میشی تا داروهات تجویز بشن. من دو بار بعد از اون ویزیت شدم برا بررسی سایز فولیکولها. بعد هم که یه روز باید بری برای پانکچر. پانکچر با بیهوشی کامل هست و خیلی راحته. اگه هایپر نشی سه روز یا پنج روز بعد برات جنین ها رو انتقال میدن و تمام. انشالا ازمایشت هم مثبت میشه. اگه هایپر بشی بسته به نظر دکتر ماه بعد یا دوماه بعد باید مراجعه کنی و دارو دریافت کنی‌. یه بار  روز اول تا سوم و یه بار دیگه روز ۱۲ ام ویزیت میشی. اگه ضخامت رحمت مناسب باشه تاریخ انتقال تعیین میشه اگه نه دوباره دارو میخوری و ویزیت میشی.

تعداد ویزیت ها خیلی به وضعیت بدنت و دکترت ارتباط داره.

در خصوص شاغل بودن هم من توصیه میکنم بعد از انتقال تا روز ازمایش سر کار نری و از هر استرسی خودتو دور نگه داری