2777
2789
من اردیبهشتیم و دقیقا همینطور  البته من نگاهم نکرده خودشون مخشون زده باشه 😂  ولی درکل م ...

پس تو معلومه زیادی  خوشگلی😍ک با اخمم جذبت میشن❤شاید چپ نگاه کردنتم جذابه😍چون بعضی پسرارفکر مبکنن داذی واسشون ناز میکنی 

❤❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسفندیا چی؟ مهربون و احساسی و رمانتیک😜😜

آره اسفنیا ی ادم پراز عشق مهربون و حساس ک دوس دارن دنیا پر از عشق باشه،بعضیاشون خیلی سیاست دارن،معمولا اقبااشون بلنده و شوهرای پولدا گیرشون میاد هرچند اولویتشون پول نیست

❤❤❤
پس تو معلومه زیادی  خوشگلی😍ک با اخمم جذبت میشن❤شاید چپ نگاه کردنتم جذابه😍چون بعضی پسرارفکر مب ...

ممنون عزیزم 

ولی اخه از کسی خوشم نیاد اصلا با ناز و عشوه نگاش نمیکنم ک 

خیلی ناجور چشم غره میرم بهشون و هیچ قصد و غرض و لوندی و ناز و عشوه ای پشتش نیس بعد میبینم مث چی هیره میشن و به دست و پام میفتن 

ولی معمولی نگاه کنم اون اتفاق نمیفته 😐😐😐😐

چطور میشن که سرد کننده میشن منم احساس میکنم این طوری ام😐

دیدی ی سریا رو میبینی میگی وای چقد جذابه،بعد طرف شروع میکنه ب حرف زدن یا حرکاتش(زبان بدنش)

خیلی پیش پا افتاده و معمولی میشه.بعد یهو ب چشم طرف معمولی میای...میخام بگم طرز حرف زدن و رفتارخیلی مهمه باید کم کم ب ایده ال برسونیش

❤❤❤
ممنون عزیزم  ولی اخه از کسی خوشم نیاد اصلا با ناز و عشوه نگاش نمیکنم ک  خیلی ناجور چشم غ ...

خب پس معمولی نگاشون کن...ولی خیلی از مردا با چشم غره بیشتر کنجکاو میشن ک تو بالخره کجا پا میدی،بخاطر همون ادامه میدن(ی رقابت جذابه واسشون)

❤❤❤
این موقع س..ک...سه فداتشم😂😂😂 نمیدونم چجوری بگم میدونی تا تو موقعیتش نباشه نمیشه گفت چجور نگاهیه

نه بابااا حالا نه به اون شدت ک 😂😂

بهتر بود بگم یه چشنی یا ته نگاه س.ک.س.ی 

نگاه خیره با چشمای ک برق میزنه 

یکمکی باز و هوشیار و به کوچولو متعجب 

من این مدلی زیاد دیدم خالا نمیدونم منظورت اینه یا بازم نه😂😘