2777
2789
برام جالبه اینو گذاشتی پروفایلت 😅

به این زیبایی😂😍

یه صلوات مهمونم میکنی؟احتیاج دارم به دعاهاتون🍃💕                          ایشالله خدا به زندگیای تک تکمون آرامــــــــش بده  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای ب من یاد بدهههه می‌خوام بدونم  من با نگام فراری میدم می‌خوام جذب کنم  مثلا چشمک یا چ ...

وای نه اصلا چشمک و ابرو اینارو کلا بزار کنار.ببین نگاه خاص ینی نگاهی ک حرف توش باشه گاهی غم گاهی عشق گاهی لبخند گاهی س....ک...سی بشه...حالت درونتو بلدی با چشمات نشون بدی؟

❤❤❤
وای نه اصلا چشمک و ابرو اینارو کلا بزار کنار.ببین نگاه خاص ینی نگاهی ک حرف توش باشه گاهی غم گاهی عشق ...

ن زیاد ولی باید روش کارکنم خیلی

مصلا از یکی خوشم اومده یا بخوام مخشو بزنم چیکارکنم همه عشقو بریزم تو چشام؟؟😂😂😂🔥

یکی از دوستام با چشماش مخ میزنه همه ردشن

😈
من اردیبهشتیم

اردیبهشتیا خیلی صبورن خیلی خانواده دوست و علاقه ی زیادی ب تشکیل خانواده و بچه داشتن دارن،ولی تو عشق اصلا عجله نکن...چون از اون دسته از زنا هستن ک حتی اگه طرفشون مناسبشونم نباشه بازم میسوزنو میسازن

❤❤❤
بهمنیام اکثرا خوشگلن و با درک زیاد.تو نگاه اول خیلی جذابن اما بعدش رفتارشون سرد کننده میشه(البته ن ه ...

چطور میشن که سرد کننده میشن منم احساس میکنم این طوری ام😐

😍💀✨یه خانوم شاد و پرانرژی😍                       یه صلوات مهمونم می‌کنی خواهری واسه حاجت تو دلمه😍😘توتاپیکهای باحال و خنده دار و عکس وغذا.عاشقانه عارفانه بی بهانه😛😂😂😂😂تگم کنید باتچکر                                😍 با افتخار ترکم و مذهبی 😍 از دادن عکس هم معذوریم😈😂😂                                                                                     آقا جریان اسم کاربری مو بهتون  بگم جونم واستون بگه که من هر اسمی صفتی لغتی نوشتم نشد آخرش اتفاقی مرحوم نوشتم شد😶.                                             راستی سوال قانون جذبی داشتین من هستم 👌💗〽️
خوشگل هستم اما نه خوشگلی ک میخکوبم بشن.دست خودم نیست نگام خاصه ...رو نگات کار کن مثلا میگن اگه میخوا ...

جون بابا قلقش چجوره حالا من متاسفانه اصلا گزینه ندارم اطرافم میرم سرکار به خونه خونه به سرکار سرکارم چندتا پیر زا کار افتاده اس

کی فکرشو میکرد یروز یعده ناشناس دور هم جمع شیم و از خصوصی ترین حرفامون بهم بزنیم!
ن زیاد ولی باید روش کارکنم خیلی مصلا از یکی خوشم اومده یا بخوام مخشو بزنم چیکارکنم همه عشقو بریزم ت ...

ببین میشه تقریبا چهل درصدو با تمرین بدست آورد.ولی خب اونی ک ذاتا با چشماش بقیه رو جذب میکنه ی چیز دیگس.ولی تو هم تمرین کن چشمات بی تفاوت نباشن مثلا وقتی میخندی خندت تو چشمتم  بیاد،سعی کن فقط سه ثانیه ی نگاه خاص و متفاوت ب اونی ک میخوای داشته باشی...میدونی سخته توضیح دادنش 

❤❤❤
ن زیاد ولی باید روش کارکنم خیلی مصلا از یکی خوشم اومده یا بخوام مخشو بزنم چیکارکنم همه عشقو بریزم ت ...

اره همشو بریز تو چشات بعد فوت کن روصورتش😂

😍💀✨یه خانوم شاد و پرانرژی😍                       یه صلوات مهمونم می‌کنی خواهری واسه حاجت تو دلمه😍😘توتاپیکهای باحال و خنده دار و عکس وغذا.عاشقانه عارفانه بی بهانه😛😂😂😂😂تگم کنید باتچکر                                😍 با افتخار ترکم و مذهبی 😍 از دادن عکس هم معذوریم😈😂😂                                                                                     آقا جریان اسم کاربری مو بهتون  بگم جونم واستون بگه که من هر اسمی صفتی لغتی نوشتم نشد آخرش اتفاقی مرحوم نوشتم شد😶.                                             راستی سوال قانون جذبی داشتین من هستم 👌💗〽️
اردیبهشتیا خیلی صبورن خیلی خانواده دوست و علاقه ی زیادی ب تشکیل خانواده و بچه داشتن دارن،ولی تو عشق ...

اسفندیا چی؟

مهربون و احساسی و رمانتیک😜😜

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
وای نه اصلا چشمک و ابرو اینارو کلا بزار کنار.ببین نگاه خاص ینی نگاهی ک حرف توش باشه گاهی غم گاهی عشق ...

ایول بابا

جون بابا قلقش چجوره حالا من متاسفانه اصلا گزینه ندارم اطرافم میرم سرکار به خونه خونه به سرکار سرکارم ...

ببین گزینه ی مناسب حتما نباید سرکارت یا تو فامیلت باشه

تو هرجایی ممکنه ی نفرو ببینی ک ازش خوشت بیاد چ تو رستوران چ خیابون حتی پشت چراغ قرمز...تکنیک سه ثانبه نگاه جذابو انجام بده ی نگاه عمیق و خاص...تمرین کن...بعضیا ذاتی دارنش.... 

❤❤❤
تعریف از خود نباشه اما آبانیم و تا حالا هر وقت اراده کردم فقط با یه نگاه جنس مخالفو کله پا کردم....ب ...

من اردیبهشتیم و دقیقا همینطور 

البته من نگاهم نکرده خودشون مخشون زده باشه 😂

ولی درکل من از هرکی بدم میاد و چپ نگاش میکنم عاشقم میشه بلاااااااا استثنا شاید باور نکنی اسی ولی برا خودمم عحیبه