اردیبهشتیا خیلی صبورن خیلی خانواده دوست و علاقه ی زیادی ب تشکیل خانواده و بچه داشتن دارن،ولی تو عشق اصلا عجله نکن...چون از اون دسته از زنا هستن ک حتی اگه طرفشون مناسبشونم نباشه بازم میسوزنو میسازن
بهمنیام اکثرا خوشگلن و با درک زیاد.تو نگاه اول خیلی جذابن اما بعدش رفتارشون سرد کننده میشه(البته ن ه ...
چطور میشن که سرد کننده میشن منم احساس میکنم این طوری ام😐
😍💀✨یه خانوم شاد و پرانرژی😍 یه صلوات مهمونم میکنی خواهری واسه حاجت تو دلمه😍😘توتاپیکهای باحال و خنده دار و عکس وغذا.عاشقانه عارفانه بی بهانه😛😂😂😂😂تگم کنید باتچکر 😍 با افتخار ترکم و مذهبی 😍 از دادن عکس هم معذوریم😈😂😂 آقا جریان اسم کاربری مو بهتون بگم جونم واستون بگه که من هر اسمی صفتی لغتی نوشتم نشد آخرش اتفاقی مرحوم نوشتم شد😶. راستی سوال قانون جذبی داشتین من هستم 👌💗〽️
ن زیاد ولی باید روش کارکنم خیلی مصلا از یکی خوشم اومده یا بخوام مخشو بزنم چیکارکنم همه عشقو بریزم ت ...
ببین میشه تقریبا چهل درصدو با تمرین بدست آورد.ولی خب اونی ک ذاتا با چشماش بقیه رو جذب میکنه ی چیز دیگس.ولی تو هم تمرین کن چشمات بی تفاوت نباشن مثلا وقتی میخندی خندت تو چشمتم بیاد،سعی کن فقط سه ثانیه ی نگاه خاص و متفاوت ب اونی ک میخوای داشته باشی...میدونی سخته توضیح دادنش
ن زیاد ولی باید روش کارکنم خیلی مصلا از یکی خوشم اومده یا بخوام مخشو بزنم چیکارکنم همه عشقو بریزم ت ...
اره همشو بریز تو چشات بعد فوت کن روصورتش😂
😍💀✨یه خانوم شاد و پرانرژی😍 یه صلوات مهمونم میکنی خواهری واسه حاجت تو دلمه😍😘توتاپیکهای باحال و خنده دار و عکس وغذا.عاشقانه عارفانه بی بهانه😛😂😂😂😂تگم کنید باتچکر 😍 با افتخار ترکم و مذهبی 😍 از دادن عکس هم معذوریم😈😂😂 آقا جریان اسم کاربری مو بهتون بگم جونم واستون بگه که من هر اسمی صفتی لغتی نوشتم نشد آخرش اتفاقی مرحوم نوشتم شد😶. راستی سوال قانون جذبی داشتین من هستم 👌💗〽️
اردیبهشتیا خیلی صبورن خیلی خانواده دوست و علاقه ی زیادی ب تشکیل خانواده و بچه داشتن دارن،ولی تو عشق ...
اسفندیا چی؟
مهربون و احساسی و رمانتیک😜😜
کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
وای نه اصلا چشمک و ابرو اینارو کلا بزار کنار.ببین نگاه خاص ینی نگاهی ک حرف توش باشه گاهی غم گاهی عشق ...
ایول بابا
جون بابا قلقش چجوره حالا من متاسفانه اصلا گزینه ندارم اطرافم میرم سرکار به خونه خونه به سرکار سرکارم ...
ببین گزینه ی مناسب حتما نباید سرکارت یا تو فامیلت باشه
تو هرجایی ممکنه ی نفرو ببینی ک ازش خوشت بیاد چ تو رستوران چ خیابون حتی پشت چراغ قرمز...تکنیک سه ثانبه نگاه جذابو انجام بده ی نگاه عمیق و خاص...تمرین کن...بعضیا ذاتی دارنش....