zeynb1377 مدیر عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 4906 عنوان روش مخ زنی 😐 | مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 55 پست از مخ زنی هاتون بگید ببینم چ شوهر چ دوست پسر منم میشینم ی گوشه موز میخورم 😐 😈 1399/06/27 | 22:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
malakesoryani عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 1288 وای نه اصلا چشمک و ابرو اینارو کلا بزار کنار.ببین نگاه خاص ینی نگاهی ک حرف توش باشه گاهی غم گاهی عشق ... فکنم منظورت نگاه وحشیه با چشمای باز و نگاه خمار و این حرفا ....
مهرسانانفس عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 8812 من اردیبهشتیم و دقیقا همینطور البته من نگاهم نکرده خودشون مخشون زده باشه 😂 ولی درکل م ... پس تو معلومه زیادی خوشگلی😍ک با اخمم جذبت میشن❤شاید چپ نگاه کردنتم جذابه😍چون بعضی پسرارفکر مبکنن داذی واسشون ناز میکنی ❤❤❤
مهرسانانفس عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 8812 فکنم منظورت نگاه وحشیه با چشمای باز و نگاه خمار و این حرفا .... این موقع س..ک...سه فداتشم😂😂😂نمیدونم چجوری بگم میدونی تا تو موقعیتش نباشه نمیشه گفت چجور نگاهیه ❤❤❤
مهرسانانفس عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 8812 اسفندیا چی؟ مهربون و احساسی و رمانتیک😜😜 آره اسفنیا ی ادم پراز عشق مهربون و حساس ک دوس دارن دنیا پر از عشق باشه،بعضیاشون خیلی سیاست دارن،معمولا اقبااشون بلنده و شوهرای پولدا گیرشون میاد هرچند اولویتشون پول نیست ❤❤❤
مهرسانانفس عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 8812 صبور ک نیستم اصلا عجولم 😂🔥 مخ بلد نیستم بزنم افرین دقیقا تو عشق خیلی شتابزده عمل میکنی و عجولی،منظور از صبور تو زندگی مشترکه و تحمل مشکلاتشه ❤❤❤
malakesoryani عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 1288 پس تو معلومه زیادی خوشگلی😍ک با اخمم جذبت میشن❤شاید چپ نگاه کردنتم جذابه😍چون بعضی پسرارفکر مب ... ممنون عزیزم ولی اخه از کسی خوشم نیاد اصلا با ناز و عشوه نگاش نمیکنم ک خیلی ناجور چشم غره میرم بهشون و هیچ قصد و غرض و لوندی و ناز و عشوه ای پشتش نیس بعد میبینم مث چی هیره میشن و به دست و پام میفتن ولی معمولی نگاه کنم اون اتفاق نمیفته 😐😐😐😐
مهرسانانفس عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 8812 چطور میشن که سرد کننده میشن منم احساس میکنم این طوری ام😐 دیدی ی سریا رو میبینی میگی وای چقد جذابه،بعد طرف شروع میکنه ب حرف زدن یا حرکاتش(زبان بدنش)خیلی پیش پا افتاده و معمولی میشه.بعد یهو ب چشم طرف معمولی میای...میخام بگم طرز حرف زدن و رفتارخیلی مهمه باید کم کم ب ایده ال برسونیش ❤❤❤
مهرسانانفس عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 8812 ممنون عزیزم ولی اخه از کسی خوشم نیاد اصلا با ناز و عشوه نگاش نمیکنم ک خیلی ناجور چشم غ ... خب پس معمولی نگاشون کن...ولی خیلی از مردا با چشم غره بیشتر کنجکاو میشن ک تو بالخره کجا پا میدی،بخاطر همون ادامه میدن(ی رقابت جذابه واسشون) ❤❤❤
malakesoryani عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 1288 این موقع س..ک...سه فداتشم😂😂😂 نمیدونم چجوری بگم میدونی تا تو موقعیتش نباشه نمیشه گفت چجور نگاهیه نه بابااا حالا نه به اون شدت ک 😂😂بهتر بود بگم یه چشنی یا ته نگاه س.ک.س.ی نگاه خیره با چشمای ک برق میزنه یکمکی باز و هوشیار و به کوچولو متعجب من این مدلی زیاد دیدم خالا نمیدونم منظورت اینه یا بازم نه😂😘
مهرسانانفس عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 8812 نه بابااا حالا نه به اون شدت ک 😂😂 بهتر بود بگم یه چشنی یا ته نگاه س.ک.س.ی نگاه خیره ... خب تو خیلی ب شدت گفتی اولش🤣اره افرین همینی ک میگی هست من درست بلد نبودم توصیفش کنم ❤❤❤