2777
2789
من اردیبهشتیم و دقیقا همینطور  البته من نگاهم نکرده خودشون مخشون زده باشه 😂  ولی درکل م ...

پس تو معلومه زیادی  خوشگلی😍ک با اخمم جذبت میشن❤شاید چپ نگاه کردنتم جذابه😍چون بعضی پسرارفکر مبکنن داذی واسشون ناز میکنی 

❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسفندیا چی؟ مهربون و احساسی و رمانتیک😜😜

آره اسفنیا ی ادم پراز عشق مهربون و حساس ک دوس دارن دنیا پر از عشق باشه،بعضیاشون خیلی سیاست دارن،معمولا اقبااشون بلنده و شوهرای پولدا گیرشون میاد هرچند اولویتشون پول نیست

❤❤❤
پس تو معلومه زیادی  خوشگلی😍ک با اخمم جذبت میشن❤شاید چپ نگاه کردنتم جذابه😍چون بعضی پسرارفکر مب ...

ممنون عزیزم 

ولی اخه از کسی خوشم نیاد اصلا با ناز و عشوه نگاش نمیکنم ک 

خیلی ناجور چشم غره میرم بهشون و هیچ قصد و غرض و لوندی و ناز و عشوه ای پشتش نیس بعد میبینم مث چی هیره میشن و به دست و پام میفتن 

ولی معمولی نگاه کنم اون اتفاق نمیفته 😐😐😐😐

چطور میشن که سرد کننده میشن منم احساس میکنم این طوری ام😐

دیدی ی سریا رو میبینی میگی وای چقد جذابه،بعد طرف شروع میکنه ب حرف زدن یا حرکاتش(زبان بدنش)

خیلی پیش پا افتاده و معمولی میشه.بعد یهو ب چشم طرف معمولی میای...میخام بگم طرز حرف زدن و رفتارخیلی مهمه باید کم کم ب ایده ال برسونیش

❤❤❤
ممنون عزیزم  ولی اخه از کسی خوشم نیاد اصلا با ناز و عشوه نگاش نمیکنم ک  خیلی ناجور چشم غ ...

خب پس معمولی نگاشون کن...ولی خیلی از مردا با چشم غره بیشتر کنجکاو میشن ک تو بالخره کجا پا میدی،بخاطر همون ادامه میدن(ی رقابت جذابه واسشون)

❤❤❤
این موقع س..ک...سه فداتشم😂😂😂 نمیدونم چجوری بگم میدونی تا تو موقعیتش نباشه نمیشه گفت چجور نگاهیه

نه بابااا حالا نه به اون شدت ک 😂😂

بهتر بود بگم یه چشنی یا ته نگاه س.ک.س.ی 

نگاه خیره با چشمای ک برق میزنه 

یکمکی باز و هوشیار و به کوچولو متعجب 

من این مدلی زیاد دیدم خالا نمیدونم منظورت اینه یا بازم نه😂😘