بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
😍💀✨یه خانوم شاد و پرانرژی😍 یه صلوات مهمونم میکنی خواهری واسه حاجت تو دلمه😍😘توتاپیکهای باحال و خنده دار و عکس وغذا.عاشقانه عارفانه بی بهانه😛😂😂😂😂تگم کنید باتچکر 😍 با افتخار ترکم و مذهبی 😍 از دادن عکس هم معذوریم😈😂😂 آقا جریان اسم کاربری مو بهتون بگم جونم واستون بگه که من هر اسمی صفتی لغتی نوشتم نشد آخرش اتفاقی مرحوم نوشتم شد😶. راستی سوال قانون جذبی داشتین من هستم 👌💗〽️
تعریف از خود نباشه اما آبانیم و تا حالا هر وقت اراده کردم فقط با یه نگاه جنس مخالفو کله پا کردم....ب ...
اتفاقا ابانی میشناسم اینقددددر رک هست ک با زبونش همهههه رو فراری داده
کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
عالی و بسیار کاربردی با سنگ روانه بیمارستان میشه ک 😂😂😂🔥
نه طوری نمیشه چون معمولا مواد لازم اصلی یعنی همون مخ رو ندارن🤣🤣🤣🤣
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
جااااان حتما خیلی خوشگلی چرا من با نگام میپرونم؟😂😂😂😂🔥🔥🔥
خوشگل هستم اما نه خوشگلی ک میخکوبم بشن.دست خودم نیست نگام خاصه ...رو نگات کار کن مثلا میگن اگه میخوای تو دید کسی جذاب باشی فقط سه ثانیه مستقیم تو چشمش نگاه کن...ولی خب قلق داره
تعریف از خود نباشه اما آبانیم و تا حالا هر وقت اراده کردم فقط با یه نگاه جنس مخالفو کله پا کردم....ب ...
من بهمنی ام نمی دونم مخ میزنم یانه😎
😍💀✨یه خانوم شاد و پرانرژی😍 یه صلوات مهمونم میکنی خواهری واسه حاجت تو دلمه😍😘توتاپیکهای باحال و خنده دار و عکس وغذا.عاشقانه عارفانه بی بهانه😛😂😂😂😂تگم کنید باتچکر 😍 با افتخار ترکم و مذهبی 😍 از دادن عکس هم معذوریم😈😂😂 آقا جریان اسم کاربری مو بهتون بگم جونم واستون بگه که من هر اسمی صفتی لغتی نوشتم نشد آخرش اتفاقی مرحوم نوشتم شد😶. راستی سوال قانون جذبی داشتین من هستم 👌💗〽️
خوشگل هستم اما نه خوشگلی ک میخکوبم بشن.دست خودم نیست نگام خاصه ...رو نگات کار کن مثلا میگن اگه میخوا ...
قلقش چیست استاد
اره قبول دارم خیلی بده زبونمون،اما اون نگاه کار طرفو تموم کرده
زبون نیس ک
نیش عقربه
کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی