2777
2789
عنوان

شوهرم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 42 پست
خب شوهرت ب جای گفتن واقعیت باید یه کار دیگه میکرد مثلا چ لزومی داره برین بگین! اولا دیگه دستمال مد ن ...

مادرش میگه همه دستمال دارن من ندارم بااینکه جوونه۴۰سااشه

تو اصلا کوتاه نیا! مگه بچه بازیه گیریم ک میگه تو دادگاه میگم بزا بگه بگو ب وقتش دکتر میبردین تازه تو شناسنامت نوشته شده دوشیزه

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نگران این حرفا نباش، شوهرت میدونه تو دختر پاکی بودی و همین کافیه. حالا توی دعوا عصبانی میشه و دیگه اینو میگه. مادرش هم حلال کن. از روی نادونی یک حرفی میزنه وگرنه قاضی های دادگاه های طلاق مو رو از ماست میکشن. به حرف مادرشوهر که نیست.

مادرش میگه همه دستمال دارن من ندارم بااینکه جوونه۴۰سااشه

میدونی مقصر شوهرته نه مادرشوهرت! اخه دستمال ب چ دردش میخوره! یعنی باید چندقطره خون رو یادگاری نگه داره ک چی؟ شوهرت باید پشتت باشه

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

میدونی مقصر شوهرته نه مادرشوهرت! اخه دستمال ب چ دردش میخوره! یعنی باید چندقطره خون رو یادگاری نگه دا ...

اوایل خیلی عاشق بودیم،الان خیلی عوض شده بخاطرم هر کاری میکرد

من خیلی تنها و بی زبونم،داغونم کردن

راستی یه چیزی! من یه دوستی دارم یکی از فامیلاش دقیقا جریان جوری شد پسر و دختره تو دوران عقد کارشونو کرده بودن بعد یه مدت اختلاف داشتن پسر قبول نمیکرد اینکارو کرده نمیدونم پیش چحور دکتری رفتن ثابت شد نامزدش اینکارو کرده! الان علم خیلی پیشرفت کرده 

اوایل خیلی عاشق بودیم،الان خیلی عوض شده بخاطرم هر کاری میکرد

سعی کن زندکیتو کنی محبت کنی بعد آشتی بهش بگو مگه ایتکارو نکردی چرا زیرش زدی مطمعن باش میکه از اعصبانیت گفته

راستی یه چیزی! من یه دوستی دارم یکی از فامیلاش دقیقا جریان جوری شد پسر و دختره تو دوران عقد کارشونو ...

خودش۱۰۰تادوس دختر داشته،حتی عکسشو که همو بغل کردن دیدم خودش صدتاکثافت کاری کرده گیرداده به من

سعی کن زندکیتو کنی محبت کنی بعد آشتی بهش بگو مگه ایتکارو نکردی چرا زیرش زدی مطمعن باش میکه از اعصبان ...

مطمئنم اما اینکه به مامانش اینجوری گفته عذابم میده

مطمئنم اما اینکه به مامانش اینجوری گفته عذابم میده

مادرشوهرت رو ولش کن گیریم ک بره ب اینو اون بگه بگو دعواموش شده از خودش حرف درمیاره! خدا جوابشو میده اگه بهت تهمت میزنه