2777
2789

اگه حالت خیلی بد نیست استراحت و مایعات بخور تو خونه بمون خوب میشی . درصد بالایی همین طوری خوب میشن. فقط حداقل دو هفته ناقلی ، از خونه بیرون نرو اصلا و حتما اگر جایی رفتی ماسک بزن

اگه حالت خیلی بد میست استراحت و مایعات بخور تو خونه بمون خوب میشی . درصد بالایی همین طوری خوب میشن. ...

هفته پیش با گلو درد شروع شد

بعد بدن درد داشتم 

رفتم دکتر گفت تب نداری ، تا فرداش فقط بدن درد داشتم

بعد یکم معده درد که نمیدونم از چی بود 

الان خداروشکر خوبم 

مایعات میخورم

نه من جایی نمیرم ، همش خونه ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر برات ننوشت؟ قفسه سینه درد نداره یا سرفه تنگی نفس اینا؟ منم مشکوک ی کرونا سی تی دادم علایمشو ذار ...

نه سرفه ندارم خداروشکر 

هفته پیش دکتر رفتم گفت اگه سرفه داری برو آزمایش بده

شما کرونا دارید؟ علائمتون چیه

نه سرفه ندارم خداروشکر  هفته پیش دکتر رفتم گفت اگه سرفه داری برو آزمایش بده شما کرونا دارید؟ ...

من سرفه ندارم تنگی نفس ندارم اکسیژن امروز رفتم گرفتم ۹۷ بود بیحالی فشار پایین بدن درد سردرد درد قفسه سینه دازم علائم من زیاده دکترا گفت ی لکه کوچک تو ریته با دارو خوب میشی شما دارو چی میخوری بیحالی نیستی مث من؟

من سرفه ندارم تنگی نفس ندارم اکسیژن امروز رفتم گرفتم ۹۷ بود بیحالی فشار پایین بدن درد سردرد درد قفسه ...

من فشارمو که نمیدونم

ولی امروز بدن درد گرفتم که الان یکم بیشتر شد

چند روزی بود بدن درد نداشتم

من هفته پیش با گلو درد شروع شد ، بعد شبش تب و لرز و بدن درد تا فردا ش بدن درد داشتم

بدای بدن دردم ناپروکسن داده بود، که خوب شده بودم قطع کردم که امروز دوباره خوردم

یکمم انگار لرزمه😅

بعد از بدن درد دو روز سر درد داشتم ، معده درد 

که برامعده دردم فاموتیدین میخورم 

دو سه روز یبوست داشتم ولی اسهال و اینا نه

نمیدونم ، خواهرم تست داده جوابش مثبت بوده