2777
2789
عنوان

زخم معده 😭😭😭😭

726 بازدید | 37 پست

سلام من ۲۶سالمه چند روز پیش بخاطر درد معده نفس تنگی و رفلاکس رفتم دکتر آندوسکپی انجام دادم زخم معده و زخم مری دارم و میکروب 

کسی بوده که تجربه داشته خوب شده باشه؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببخشید علامت ترش کردن بعد غذا رو هم داری؟ صبا دهنت تلخ میشه ؟ بوی دهان چی؟ 

ترش میکنم دهنم تلخ میشه یه اب تلخ میاد دهنم و گلوم میسوزه این جوری میشم اره دارم این علائم رو

آره من میکروب و زخم اثنی آشر داشتم

واسه من ازمایشم اثنی اشر رو زده نرمال ولی معده رو زده مخاط خونی بیش از حد و میکروب شدید  هر روز دارم درد میکشم آمپولی چیزی نیست که بزنم اروم شه دردم؟چون مسکن نمیشه بخورم

ترش میکنم دهنم تلخ میشه یه اب تلخ میاد دهنم و گلوم میسوزه این جوری میشم اره دارم این علائم رو

منم خیلی بده  اعتماد ب نفسم رو از دست دادم گاهی قفسه سینمم درد میکنه یمدت دارو خوردم بعد دوباره برگشته خوب نمیشه ابجی مدام باید دارو خورد و پرهیز غذایی پیاز سیر پیازچه مرکبات ک اسیدی هستن نخور من از همه غذا ها زده شدم کمتر بخور ی  وعده رو ب دو قسمت تقسیم بکن ینی ناهار مثلا ی بشقاب کامل غذارو یجا نخور نصفشو بخور چند ساعت بعد یذره دیگشو شبا میوه نخور میوه رو بعداظهر بخور بعد شام هیچی نخور و ب پهلوی چپ بخواب من رعایت میکنم مدتیه یکم بهترم ولی همچنان دهنم تلخ و ترش میشه

منم خیلی بده  اعتماد ب نفسم رو از دست دادم گاهی قفسه سینمم درد میکنه یمدت دارو خوردم بعد دوباره ...

به پهلو چپ میخوابم قفسه سینه ام خیلی فشار میاد 🥺

منم اینقد لاغر شدم هیچی نمیتونم بخورم فقط سیب زمینی اب پز هویج اب پز با یکم برنج مرغ کباب شده 😭

من ی بالشه ولی بلنده یدونه دیگه میزارم امشب ببینم چجوریه

یطور بذار که سرت و شونه هات بالا قرار بگیره  یا اگه میتونی قسمت بالای تختت رو بیاری بالا تر اونکارم شنیدم میشه 

منم خیلی بده  اعتماد ب نفسم رو از دست دادم گاهی قفسه سینمم درد میکنه یمدت دارو خوردم بعد دوباره ...

من شنیدم میگن ۳وعده فقط غذا بخورید چون وعده هارو زیاد کنیم معده بیشتر اسید تولید میکنه 

ادم نمیدونه واقعا چیکار کنه 

این همه میگن علم پیشرفت کرده واسه معده هنوز معلوم نیس باید چیکار کرد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز