2821
2789
عنوان

زخم معده 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 37 پست
من شنیدم میگن ۳وعده فقط غذا بخورید چون وعده هارو زیاد کنیم معده بیشتر اسید تولید میکنه  ادم نم ...

من از بس ترش کردم داغون شدم دیگه نمیدونم باید چیکار کنم واقعا .جدی میگی پس چرا من یجا خوندم باید کمتر غذا خورد میگن حجم زیاد غذا رو یجا نباید خورد

یطور بذار که سرت و شونه هات بالا قرار بگیره  یا اگه میتونی قسمت بالای تختت رو بیاری بالا تر اون ...

والا من دیگه نابودم سنیم ندارم موندم واقعا تا اخر عمر این باشم خودمو میکشم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه باید کنترولش کرد مث قند خون  منم همینم  شما الان چند وقته تحت درمانید دارو میخورین ؟

من ۶ ماهه البته من درد قفسه سینه ام داشتم و ترش کردن رفتم دکتر گفت رفلاکس معدس دوماه دارو خوردم ولی باز برگشت چ فایده

من ۶ ماهه البته من درد قفسه سینه ام داشتم و ترش کردن رفتم دکتر گفت رفلاکس معدس دوماه دارو خوردم ولی ...

منم رفلاکس دارم و درد قفسه سینه و نفس تنگی خود معده م هم بعد غذا خوردن میسوزه گلو درد هم دارم مخصوصد صبح ها

اویل فکر میکردم قلبمه 

یعنی رعایت هم کردی غذا هاتون رو و دوباره برگشت؟

باید اب پز بخوریم سرخ کردنی ممنوع چایی ممنوع 

من ۶ ماهه البته من درد قفسه سینه ام داشتم و ترش کردن رفتم دکتر گفت رفلاکس معدس دوماه دارو خوردم ولی ...

میگن حتی وقتی خوب میشه هم بازم باید پرهیز کنیم اب پز کبابی ادویه بخوریم چایی نخوریم و شیر هم خیلی بده شکر هم زخم رو دوباره باز میکنه

میگم اگه تهرانی برو پیش دکتر الچیان دکتر خوبیه من رفتم پیش ایشون دوسال پیش ورم داشت معدم رفتم درمان شدم اما رعایت نکردم همش فست فود خوروم چیزای بد خوردم اینجوری شد 

یه دکتر متخصص برو حتما

میگم اگه تهرانی برو پیش دکتر الچیان دکتر خوبیه من رفتم پیش ایشون دوسال پیش ورم داشت معدم رفتم درمان ...

اره باید برم بدبختی دارم من خو غذاهای خوشمزه نمیشه نخورد که شمام رفلاکسه دیگه درسته؟

اره باید برم بدبختی دارم من خو غذاهای خوشمزه نمیشه نخورد که شمام رفلاکسه دیگه درسته؟

نهههه خوش مزه چیه داغون میشی نخور منکه نمیخورم اصلا ،سوراخ میشه معده داغون میشه 

البته میدونم اطرفیان هم باور نمیکنن هی میگن بخور بابا بعد ادم وسوسه میشه ولی نخور اصلا

اره برا من رفلاکس اسید معده 

اسید معد م میاد بالا مری م رو زخم کرده 

معدمم زخمه عفونت کرده میکروبی شده

یبار گوجه خوردم قبل دکتر رفتن چند روز قبلش بود گوجه خوردم

یه اب تلخ و ترش تلخ با طعم همون گوجه برگشت دهنم احساس سوزش و  خفگی داشتم اصن یه حال بد

اره برا من رفلاکس اسید معده  اسید معد م میاد بالا مری م رو زخم کرده  معدمم زخمه عفونت کر ...

وای چقدر بد اره چون گوجه اسیدیه ربم نباید زیاد بخوریم ماها .اره چون مری مث معده نیس اسید برای مری بده باعث میشه زخم بشه منم احتمالا اینطورم

والا من دیگه نابودم سنیم ندارم موندم واقعا تا اخر عمر این باشم خودمو میکشم

معدت عصبی هم شده کلدنیوسی بخور قبل هر غذا تا ی سال خوب میشی نون بلوری خشکا هست ازون خیلی بخور

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز