پارسال همسایه طبقهدپایینی با من گفت اب آشغالاتون میره تو راهرو الوده میشه....با تعجب گفتم ما؟؟؟ گفت اره... گفتم نه من حساسم به اشغال که ابش نره گفت شما نه شوهرت میبره تو راهرو میریزه ...دو بارم رد اب اشغالا رو گرفتم از در خونه شما بوده امدم به بغل دستیتون هم گفتم ...
گفتم حالا ازش شوهرم میپرسم و معذرت خواهی کردم....شب از شوهرم پرسیدم گفتم اب اشغالارو میریزی تو راه پله؟؟؟ گفت نه براچی؟؟گفتم همسایه اینجوری میگه...گفت نه تو کیسه زباله اس اگر بریزه یا چکه کنه که من میفهم یا رو لباسم میریزه یا رو کفشم یا موقع انداختن تو سطل بلخره چند قطره میریزه من میفهمم ... گفتم مطمئنی؟؟ گفت اره ...
رفتم به همسایه گفتم از شوهرم پرسیدم میگه نه من حواسم هست اب اشغالا برا ما نیست.....
گفت اونروزم جلو درتون اشغال گذاشته بودین.... گفتم خب اینکه شما میگین برا ما نیست ...گفت یعنی یکی دیگه جلو در شما اشغال میذاره؟؟؟ که دخترش داد زد که مامان جلو درما هم همسایه مون اشغال میذاره و منم دیگه ادامه ندادم و گفتم در هرصورت برا ما نبوده....
حالا من دیروز تو خونه نشسته بودم یهو همون زنه داشت داد میزد تو راه پله و صداش میومد تو خونه ما ... و فحش میداد و داد میزد که اینا حیوونن از حیوونن پست ترن.... و هی فحش میداد و میگفت دوبارم رد اشغال و گرفتم از در خونه ایناس ولی قبول نمیکنن.... و هی فحش و داد که شعورشون نمیرسه کیسه زباله بخرم بدم بهشون بفهمن اشغالاشون تو کیسه زباله بریزن و...
بعد هم به همسایه واحد بغل دستی مون داشت میگفت اینا دیروز کلی اشغال ریختن و بوی گندش اینجارو برداشته بودو ....قبلا گفتیم بهشون دبگه یه مدت نبود تا دیروز بوی گند اینجارو برداشته بود.... درصورتی که ما اصلا خونه نبودیم و چند روزی هم اشغال نبرده بودیم چون نبودیم...
حالااز دیروز خیلی ناراحتم ابروی مارو میبره جلوی همسایه ها....به نظرتون چکار کنم؟؟؟