2777
2789
عنوان

همسایه بی ادب

1091 بازدید | 21 پست

پارسال همسایه طبقهدپایینی با من گفت اب آشغالاتون میره تو راهرو الوده میشه....با تعجب گفتم ما؟؟؟ گفت اره... گفتم نه من حساسم به اشغال که ابش نره گفت شما نه شوهرت میبره تو راهرو میریزه ...دو بارم رد اب اشغالا رو گرفتم از در خونه شما بوده امدم به بغل دستیتون هم گفتم ...

گفتم حالا ازش شوهرم میپرسم و معذرت خواهی کردم....شب از شوهرم پرسیدم گفتم اب اشغالارو میریزی تو راه پله؟؟؟ گفت نه براچی؟؟گفتم همسایه اینجوری میگه...گفت نه تو کیسه زباله اس اگر بریزه یا چکه کنه که من میفهم یا رو لباسم میریزه یا رو کفشم یا موقع انداختن تو سطل بلخره چند قطره میریزه من میفهمم ... گفتم مطمئنی؟؟ گفت اره ... 

رفتم به همسایه گفتم از شوهرم پرسیدم میگه نه من حواسم هست اب اشغالا برا ما نیست..... 

گفت اونروزم جلو درتون اشغال گذاشته بودین.... گفتم خب اینکه شما میگین برا ما نیست ...گفت یعنی یکی دیگه جلو در شما اشغال میذاره؟؟؟ که دخترش داد زد که مامان جلو درما هم همسایه مون اشغال میذاره و منم دیگه ادامه ندادم و گفتم در هرصورت برا ما نبوده....

حالا من دیروز تو خونه نشسته بودم یهو همون زنه داشت داد میزد تو راه پله و صداش میومد تو خونه ما ... و فحش میداد و داد میزد که اینا حیوونن از حیوونن پست ترن.... و هی فحش میداد و میگفت دوبارم رد اشغال و گرفتم از در خونه ایناس ولی قبول نمیکنن.... و هی فحش و داد که شعورشون نمیرسه کیسه زباله بخرم بدم بهشون بفهمن اشغالاشون تو کیسه زباله بریزن و...

بعد هم به همسایه واحد بغل دستی مون داشت میگفت اینا دیروز کلی اشغال ریختن و بوی گندش اینجارو برداشته بودو ....قبلا گفتیم بهشون دبگه یه مدت نبود تا دیروز بوی گند اینجارو برداشته بود.... درصورتی که ما اصلا خونه نبودیم و چند روزی هم اشغال نبرده بودیم چون نبودیم..‌.

حالااز دیروز خیلی ناراحتم ابروی مارو میبره جلوی همسایه ها....به نظرتون چکار کنم؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدر کشتگی باهاتون داره انگار😑😑

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

هیچی هرچقدر دامن بزنی بدتر میشه

بی‌خیال باش

نه بهش نیازی داری،نه باهاش کاری داری که بخوای از بدشدنش باهات ناراحت بشی!

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹

یواشکی نگاه کنید بییند خب کی آشغال میزاره..

ماهم همچین مشکلی  داشتیم آخرش فهمیدم یه خانمه چند تا خونه پایین تر اشغالاشو میزاشت در خونه ما بیشعور...

درست میشه دایی  
هیچی هرچقدر دامن بزنی بدتر میشه بی‌خیال باش نه بهش نیازی داری،نه باهاش کاری داری که بخوای از بدشدن ...

اخه اون دفعه که من معذرت خواهی کردم انگار پررو شد...مامانم گفت ساده اون موقع یه دستی زده بوده ببینه برا شماست

اخه اون دفعه که من معذرت خواهی کردم انگار پررو شد...مامانم گفت ساده اون موقع یه دستی زده بوده ببینه ...

به شوهرت بگو موقع بردن آشغالا درخونشو بزنه خودش بگه خانوم کجا ما اب اشغالامونو میریزیم بار آخرتون باشه توراه پله دادوبیدادمیکنیناااااا😠😠😠😠😠😠حرصم گرف