2821
2789
عنوان

لیزر خال

344 بازدید | 29 پست

خالهای پوستی عادی منظورمه نه بزرگ و اینا

جاش میمونه؟گود میشه؟کامل میره دیگه؟

من شنیدم با اسید هم برمیدارن،خوبه؟

ممنون

این جهان که نشد؛قرار ما جهان بعدی کنار حفره های ماه عزیز دلم.....

من برداشتم جاش مونده کسی مسدونه چکار کنم بره😭😭

تف تف تف                                                                                                                                                                                                               تف تو این زندگی فقط  داری میخونی دوتا تف هم شما بریز 🤮                                                                                                                                  عقدی بدبختم😭چیه خشکل بدبخت ندیدی؟؟ 🤬🤫🤐تیکر عروسیمه االبته اگه خدا بخادا😬👏                                                                  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همسایه ما رفت خال رو گونه اش رو برداش

جاشم نمونده

انگار ن انگار خال داشته

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

من سه تا کوچیک بودن برداشتم جاشم نموند 

گود بشه که بهتر از خاله ولی خب اگه خیلی مسئله اس برات برش دار و گرنه تاثیر انچنانی هم نداره چون گوشتی و گنده نیست

https://rastmard.com/?mref=eln   دوستان این یه سایت باحال و معتبر که درباره ی معنویت و انرژی درمانی صحبت میکنه  برای دوستانی که در این زمینه سوال دارن یا بیشتر میخان بدونن🌟🍓
عکس گذاشتم ببین

وا عزیزم این چیه فکرتو مشغول کرده؟

به جای این دوست دارم خواهرانه بهت بگم اعتماد به نفستو ببر بالا 

هر چند که ما کلا ایرانیا کلا تو اعتماد به نفس میلنگیم❤🛸

https://rastmard.com/?mref=eln   دوستان این یه سایت باحال و معتبر که درباره ی معنویت و انرژی درمانی صحبت میکنه  برای دوستانی که در این زمینه سوال دارن یا بیشتر میخان بدونن🌟🍓
خیلی ضایعست؟ یعنی جاش میمونه؟

اووووو

من گفتم چقد خالت بزرگ باشه

اصلااا جاش نمیمونه توام

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
اووووو من گفتم چقد خالت بزرگ باشه اصلااا جاش نمیمونه توام

نه اصلا بزرگ و پررنگ نیست

ولی من خیلی حساس شدم بهش قبلا پون ابروهام پیوند بود خیلی مشخص نبود ولی الآن معلومه🙁

این جهان که نشد؛قرار ما جهان بعدی کنار حفره های ماه عزیز دلم.....

خودم خس میکنم خیلی بد کرده چهرمو با این که کمرنگه با لیزر کامل میره؟

کامل ازبین میره.اصلا هم خز نیست به چشم نمیاد بایه کرم پودر ساده پوشونده میشه .اگه دوسش نداری لیزر بهتره چون گوشتی نیست که برش دارن .یوقت اسید نزنی

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز