2821
2789
عنوان

لیزر خال

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 29 پست
وا عزیزم این چیه فکرتو مشغول کرده؟ به جای این دوست دارم خواهرانه بهت بگم اعتماد به نفستو ببر بالا&n ...

اعتمادبه نفسم خیلی پایینه متاسفانه

خیلی مشخص نیست ولی شدیدا رو اعصابمه

این جهان که نشد؛قرار ما جهان بعدی کنار حفره های ماه عزیز دلم.....

کامل ازبین میره.اصلا هم خز نیست به چشم نمیاد بایه کرم پودر ساده پوشونده میشه .اگه دوسش نداری لیزر به ...

آها ممنون❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه اصلا بزرگ و پررنگ نیست ولی من خیلی حساس شدم بهش قبلا پون ابروهام پیوند بود خیلی مشخص نبود ولی ال ...

دوست من ماهگرعتی کمرنگ داره رو صورتش تازه ی جوری اعتماد ب نفس داره ادم کنارش میشینه احساس ضعف میکنه

اونوقت تو بخاطر این خال ناراحتی اخه😐😍

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
دوست من ماهگرعتی کمرنگ داره رو صورتش تازه ی جوری اعتماد ب نفس داره ادم کنارش میشینه احساس ضعف میکنه ...

والا از دیروز همه بهم میگن معلوم نیست،ضایع نیست

ولش کنننن

ولی من آدم بشو نیستم😬

اعتمادبه نفسم خیلی پایینه متاسفانه خیلی مشخص نیست ولی شدیدا رو اعصابمه

خب دیگه مشکل از اعتماد به نفسته نه از خالت باید اونو درست کنی 

چون الان داره خودشو رو خالت نشون میده اینو بردار فردا یه جور دیگه خودشو بروز میده الان اعتماد به نفست داد میزنه منو ببین باید به من برسی راهش زیاده فقط باید پیگیر باشی

https://rastmard.com/?mref=eln   دوستان این یه سایت باحال و معتبر که درباره ی معنویت و انرژی درمانی صحبت میکنه  برای دوستانی که در این زمینه سوال دارن یا بیشتر میخان بدونن🌟🍓
خب دیگه مشکل از اعتماد به نفسته نه از خالت باید اونو درست کنی  چون الان داره خودشو رو خالت نشو ...

دقیقا همینه👍

ممنون

والا از دیروز همه بهم میگن معلوم نیست،ضایع نیست ولش کنننن ولی من آدم بشو نیستم😬

ادم شو🤨👊

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

سلام

کامل میره ولی نه خیلی زود

الان شاید لیزر های بهتری باشه ولی قبلا یه نقطه کوچولو میموند که بعد حدود یکسال میرفت 

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

جاش نمیمونه اصلا هم ضایع نیست

رو لپم سه هفته

تف تف تف                                                                                                                                                                                                               تف تو این زندگی فقط  داری میخونی دوتا تف هم شما بریز 🤮                                                                                                                                  عقدی بدبختم😭چیه خشکل بدبخت ندیدی؟؟ 🤬🤫🤐تیکر عروسیمه االبته اگه خدا بخادا😬👏                                                                  
سلام کامل میره ولی نه خیلی زود الان شاید لیزر های بهتری باشه ولی قبلا یه نقطه کوچولو میموند که بعد ...

من مال خودمم در حد یه نقطه کوچولوئه

اینطوری انگار اصلا کاری نکردم که

اسیییید؟ فکر نکنما قدیمی نشده؟ من پیش دکتر صفیه چعباوی زاده رفتم برای خالای صورتم با لیزر انجام داد ...

نمیدونم عزیزم منم تو این سایت شنیدم که با اسید هم برمیدارن