2777
2789

سلام گلا

صبحتون بخیر بچها من چندماهه پیش اورژانسی خوردم ماهه تیر ۲۷ام پری بودم بعدش چون رابطه داشتیم اورژانسی خوردم پریم ۳روزس بعدش دوباره ۲ام مرداد پری شدم ک هیچ میمونه این ماه ک اصلا نشدم تا ب امروز و رابطه باجلوگیری طبیعی داشتیم ترسم از پیشابه و میترسم حامله  باشم  کمر درد و دل درد داشتم تو این ماه تو روزای مختلفم ۳تا بیبی چک زدم ک منفی بود 

الان شوهرم میخاد ببردم پیش یه ماما ک من اولین باره میخام برم!دفترچه تامین اجتمائی میخاد؟ اخه همراهم نیسش و ندارمش پیشم!و اینکه نظر شما چیه چرا پر نشدم؟برم پیش مامت چی بگم؟؟؟؟پریودیمم تا وقتی دختربودم تنظیم بود وقتی زن شدم نامنظم شد😭😭😭😭😭چیکار کنم  چی بگم ب دکتره

🤍ای در این حادثه ها نام تو آرامش من...🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اورژانسی بهمت ریخته

ماما چرا؟

برو پیش دکتر واقعی

دفترچه هم‌نمیخواد..اونایی که بیمه ندارن چیکار میکنن!

اتفاق خاصی نیفتاده بگو اورژانسی خوردم پریودیم قاطی پاتی شده.همین

اول ازمایش بده بری دکتر میگن اول آز بده ....همینا ک‌ب ما گفتی رو بگو ...دفترچه ببری داروهات کمتر درمیاد نبری گرون تر

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم
عزیزم جای نگرانی نداره چون دوبار قرص خوردی براهمون پریودت نامنظم شده احتمالا ده روز دیرتر از موعد پر ...

نمیدونم والا دارم سکتع میکنم ثابقه داشتم  پریم عقبو جلو بشه ولی اصلا پرنشم تو یه ماه جای تعجب داره

🤍ای در این حادثه ها نام تو آرامش من...🌱
نمیدونم والا دارم سکتع میکنم ثابقه داشتم  پریم عقبو جلو بشه ولی اصلا پرنشم تو یه ماه جای ...

هیچ مشکلی نیس ولی اگ میخوای خیالت راحت بشه برو ازمایش بده این مشکل برا منم پیش اومده ده روز دیرتر پریود شدم