2777
2789
عنوان

کامپوزیت

| مشاهده متن کامل بحث + 2122 بازدید | 61 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین فک کنم میشه اصلاحش کردا.... خاله من چند سال پیش یه جایی کامپوزیت کرده بود. هم رنگشو دوس نداشت هم فرمشو... دکتر هومن عشقی براش درست کرد. انقدر الان طبیعی و قشنگ شده... من خودم لمینت هم دوس دارم .... چرا لمینت دندان انجام نمیدی؟

اصلا خیلی بابت این قضیه احساس پشیمانی میکنم میگم نکنه تااخراینجورباشم😭😭

استارتر الان چی؟

راضی هستی؟

بیا از دکتر و تجربه ات بگو

پسرم زندگی با بودن تو و خندیدنت جایی قشنگ تریه😍
من یه ساله انجام دادم هیچی نشده ، یه بار حتی حواسم نبود پسته شکوندم ولی خداروشکر اتفاقی نیافتاد واسه ...

موادش چی بود؟

کدوم سمته مطبش؟

من طبیعی دوس دارم ولی دکتر نیس!

من پارسال پیش دکتر شهریار جنانی کامپوزیت کردم خیلی راضیم واقعا دکتر خوبیه همیشه به دوستامم پیشنهادش ...

موادش چی بود؟

ایکاش میشد عکس دندوناتونو ببینم

شکستگی و زرد شدن اینا نداری الان؟

من تو سایتا خیلی گشتم . سایت تاپتنا 10 از بهترین دکتر کاموپزیت در تهران رو معرفی کرده براتون لینکشو میزارم. و شما کدوم دکتر رو پیشنهاد می کنید؟ https://toptena.ir/the-best-composite-doctor-in-tehran-list-of-10/