2777
2789
عنوان

کامپوزیت

2122 بازدید | 61 پست

سلام کامپوزیت کردم ولی یکم اومده جلوفکم واینکه احساس میکنم فک بالام سنگینه نبایداینجورباشه ؟چیکارکنم یا عادت میکنم؟

خدایاکمکم کن این مرحله سختوردکنم!!خیلی داره سخت میگذره!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شمام اولش احساس سنگینی میکردی.؟؟روی دندونای بالات؟

دقیقا با غذا خوردنم مشکل داشتم همش حس میکردم سنگینن و فکم اومده جلو برگشتم ب دکترم گفتم گفت همه  اولش همینو میگن بعد ی هفته اوکی میشی راست گفت

دقیقا با غذا خوردنم مشکل داشتم همش حس میکردم سنگینن و فکم اومده جلو برگشتم ب دکترم گفتم گفت همه &nbs ...

اصلا خیلی بابت این قضیه احساس پشیمانی میکنم میگم نکنه تااخراینجورباشم😭😭

اصلا خیلی بابت این قضیه احساس پشیمانی میکنم میگم نکنه تااخراینجورباشم😭😭

خخخخخ ن بابا منم اولش  خیلی بد بود واسم مامانم دیدم زد زیر گریه😂 بعدش هرکی میدید میگفت خیلییی قشنگن کلا روزا اول چهرتو دندون میبینی فقط فک میکنی دندونی شدی  بعدش اینقده خوب میشه😍جامیفته😊 مبارکه😍

خخخخخ ن بابا منم اولش  خیلی بد بود واسم مامانم دیدم زد زیر گریه😂 بعدش هرکی میدید میگفت خیلییی ...

منم الان هرکی دید گفت اومده جلو

طبیعیه عزیزم من اوایل حتی حس میکردم برجسته تره 

الان اصلا همین حس دارم احساس میکنم یه لایه ادامس اومده روی فکم