khadigeh مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 364 عنوان کامپوزیت 2122 بازدید | 61 پست سلام کامپوزیت کردم ولی یکم اومده جلوفکم واینکه احساس میکنم فک بالام سنگینه نبایداینجورباشه ؟چیکارکنم یا عادت میکنم؟ خدایاکمکم کن این مرحله سختوردکنم!!خیلی داره سخت میگذره! 1399/06/27 | 10:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khadigeh مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 364 طبیعیه بعد عادت میکنی من ۳ ماه پیش زدم شمام اولش احساس سنگینی میکردی.؟؟روی دندونای بالات؟ خدایاکمکم کن این مرحله سختوردکنم!!خیلی داره سخت میگذره!
زهرایییییییی عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 650 شمام اولش احساس سنگینی میکردی.؟؟روی دندونای بالات؟ دقیقا با غذا خوردنم مشکل داشتم همش حس میکردم سنگینن و فکم اومده جلو برگشتم ب دکترم گفتم گفت همه اولش همینو میگن بعد ی هفته اوکی میشی راست گفت
khadigeh مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 364 دقیقا با غذا خوردنم مشکل داشتم همش حس میکردم سنگینن و فکم اومده جلو برگشتم ب دکترم گفتم گفت همه &nbs ... اصلا خیلی بابت این قضیه احساس پشیمانی میکنم میگم نکنه تااخراینجورباشم😭😭 خدایاکمکم کن این مرحله سختوردکنم!!خیلی داره سخت میگذره!
زهرایییییییی عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 650 اصلا خیلی بابت این قضیه احساس پشیمانی میکنم میگم نکنه تااخراینجورباشم😭😭 خخخخخ ن بابا منم اولش خیلی بد بود واسم مامانم دیدم زد زیر گریه😂 بعدش هرکی میدید میگفت خیلییی قشنگن کلا روزا اول چهرتو دندون میبینی فقط فک میکنی دندونی شدی بعدش اینقده خوب میشه😍جامیفته😊 مبارکه😍
khadigeh مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 364 خخخخخ ن بابا منم اولش خیلی بد بود واسم مامانم دیدم زد زیر گریه😂 بعدش هرکی میدید میگفت خیلییی ... منم الان هرکی دید گفت اومده جلو خدایاکمکم کن این مرحله سختوردکنم!!خیلی داره سخت میگذره!
kindnessmom عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 1644 منم الان هرکی دید گفت اومده جلو میشه عکس بذاری؟واحدی چند زدی؟
khadigeh مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 364 طبیعیه عزیزم من اوایل حتی حس میکردم برجسته تره الان اصلا همین حس دارم احساس میکنم یه لایه ادامس اومده روی فکم خدایاکمکم کن این مرحله سختوردکنم!!خیلی داره سخت میگذره!
ملکه68 عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 15846 مواد غذایی های که رنگ میدن ... حتما بعد خوردنش دندووناتو ابکشی کن .از خمیر دندون مخصوص و مسواک مخصوص استفاده کنید
زهرایییییییی عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 650 منم الان هرکی دید گفت اومده جلو میدونم چی میگی باور کن ب منم همینو میگفتن اصلا پشیمون نباش چند روز بگذره ببینی صاف و تمیزن کیف میکنی😍
khadigeh مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 364 عکس بزار لطفا واحدی چند ازت گرفت عکس خوب ندارم بزارم بگیرم مبزارم خدایاکمکم کن این مرحله سختوردکنم!!خیلی داره سخت میگذره!