2777
2789
عنوان

بوی بد جن

| مشاهده متن کامل بحث + 16488 بازدید | 128 پست
وای جدییی  ببین من قشنگ حس میکنم با موهام بازی میکنه شبا بی خوابم میتوابم کابوس میبینم فضا سنگ ...

قرآن بزار بالا سرت با آهن 

سعی کن صوت قرآن رو بزاری توی اتاقت پخش بشه که فرار کنن برن

سوره‌ی بقره یا سوره‌ی جن یا حدید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان واقعا داره زندگی من با نامزدم ی جورایی بهم میخوزه از چشمم افتاده بعد شبا ک میخوابم جدیدا انگا ...

ببين برا اينجور دعاها  مو يا ناخن يا يه تيكه از لباست يا ببخشيد حتى نوار بهداشتى كثيف هم ميشه ،بايد داشته باشن...معمولا دعاهايى كه دفن ميشن اثراتشون بيشتر و قويتره و واسه دفنشون حتما بايد يه چيزى از تو باشه

نمیشه روز تاپیک میزدی یا اینم سرکاری بخدا گناهم گردنت گناه باردارا هم گردنت اینجا زنای باردار ...

خود درگیر نوشته جن دیگه از این واضح تر 

تو نفهمی به بقیه نسبت نده اه چقدر بدم میاد از این کاربرا انگاری چون مجازیه میتونن دهنشونو باز کنن هر چی میخوان بگن عق

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤

اینو باید بترکونن که نمیترکونن.هم میگه جن نصفه شبی.هم الان عضو شده.

حالا یکی هشت ساله عضوه و موضوع ثاپیکش شلوار جینه .میترکوننش.که چرا گفتی شلوار جین.چرا نگفتی شلوار پارچه ایه گشااااد

کسی که میخواد بره دویدنو یادش بدید .یه لقمه نون پنیرم براش بزارید تو راه ضعف نکنه برگرده.

خدا لعنتت نکنه کم میترسیدم این تاپیکم خوندم دیگه تا صب بیدارم

کلا خیلی میترسم شبا اکثرا بیدارم درو دیوارو نگا میکنم 😞

من یه دختر ۱۸ ساله ام. دوست دارم با عقل و حرفم سنجیده بشم تا سن کمم❤نظر شما همیشه محترمه و احترامت قطعا واجبه.اما در قبال احترام انتظار احترام ازت دارم دوست خوبم❤تو تاپیکای ادبیات و ترسناک تگم کنید ممنونتونم
اولا زن عمو نسبت خونی نداره دوما احتمالا چاه فاضلابتون گرفته همه چیزو جنایی نکنین سوما علائمی که د ...

چاه فاضلاب!😂خدا ب این درد فقط مبتلات نکنه امیدوارم

آره چون به حموم كردن اعتقادى ندارن🤣🤣🤣 ولى جدا از شوخى بعضياشون دارن،جنا  مسلمون و غ مسلمون ...

چه جالب😢

من يه مدت همش فك ميكردم كه دعا واسم گرفتن و واقعا رو زندگيم تاثيير داشت

مامانم باهام منطقي حرف زد كه از اين فاز بيام بيرون 

به حرفش گوش دادم و خود به خود حالم بهتر شد 🥴