2777
2789
عنوان

بوی بد جن

| مشاهده متن کامل بحث + 16488 بازدید | 128 پست
منم مثه تو شدم با این تفاوت که تو بیداری وقتی راه میرفتم یکی با دستش پامو میگرفت و من قشنگ حس میکردم ...

من چن روز پیش ی لحظه احساس سنگینی کردم تو اتاق حس کردم ک هستن بعد چن دقیقه ی ضربه محکمی ب پام زده شد خیلی ترسیم وقتی ب شوهرم میگم میگه توهمه

ببین وقتی علایم گفتم تزم پرسید ک پات کبود شده قسمت ساقش گفتم اره گفت زیر دلت چی (بااینک من تازه پاک ...

تنها راهش قران خوندنه.ما خونمون قدیمی بود قبلا قشنگ صدای خرو پف میومد بلند بلند جوری بود که خواهر و مادرمم میشنیدن و....یه بارم ساعت۱۱ شب تو خونه تنها بودم لیوان استیل رو اپن آشپزخونه بود از بالا پرتش کردن ینی میخواستم اون لحظه بمیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنها راهش قران خوندنه.ما خونمون قدیمی بود قبلا قشنگ صدای خرو پف میومد بلند بلند جوری بود که خواهر و ...

وای الانم صدا اوممممدددد بخدا ک شبا خواب ندارم قشنک ۳کیبو کم کردم تو این ی هقته

اگ دور نشه چی میشع

ببین جن محدوده و نمیتونه آسیب جدی به انسان بزنه و تنها آسیبش از لحاظ روحی و همین آزار و اذیتاس که اگه دور نشه دیگع یه جورایی جزئی از زندگیه روزانه میشه و عادی میشه برا طرف ولی خب با این حال بدبیاری میاره برا زندگی دیگه بازم میگم صوت قرآن ۲۴ ساعت پخش بشه تو خونتون میره مطمئن باش

پتورو بکش روسرت و بخواب ارزش نداره🙃