2777
2789
عنوان

آرزو

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 132 پست
[QUOTE=155632866]کجاست؟[/QUOTEرفتع پیش خدا ی ماهه

خدارحمتش کنه بابای منم تازه فوت کرده درکت میکنم عزیزم خداصبرت بدع😢سخته واقعا😢😭😭😭

تاتوانی درجهان یک رنگ باش قالی از صد رنگ بودن زیرپاافتاده است💞💖❤عشق زندگیم همسر مهربونم خیلی دوست دارم اگه میشه برام یه صلوات بفرستید🥰🙏

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

زولپیدم

میخوام حداقا ۱۴ساعت بخوابم قلبم دردمیکنه ب دردمیخوره؟

تاتوانی درجهان یک رنگ باش قالی از صد رنگ بودن زیرپاافتاده است💞💖❤عشق زندگیم همسر مهربونم خیلی دوست دارم اگه میشه برام یه صلوات بفرستید🥰🙏
میخوام حداقا ۱۴ساعت بخوابم قلبم دردمیکنه ب دردمیخوره؟

خالم رفته بوددکترواسه تپش قلب بهش داده بود

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

خدایا تو بخوای میشه

برا ما هم بخوا💟

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️   
خالم رفته بوددکترواسه تپش قلب بهش داده بود

برا خواب میخوامامیخوام بخوابم فقط چن شبه نخوابیدم

برا خواب میخوامامیخوام بخوابم فقط چن شبه نخوابیدم

آره بگیربخوربخاب فهمیدم  واسه خواب میخای

آلپروزولامم خوبه  

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی