2777
2789

پرتغالم یادت رفت  

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هنوز به و انار نخوردم🤦‍♀️

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

فک کنم مستمر باید استفاده بشه واسه زیبایی سوره یوسف رو یه سیب بخون و بخور  خربزه هم فک میکنم ...

تو ۳ ماه اول کلی خربزه خوردم😂😂

❤❤❤❤❤❤ترک قیزلارین سالیقینا❤❤❤❤❤❤❤❤
فک کنم مستمر باید استفاده بشه واسه زیبایی سوره یوسف رو یه سیب بخون و بخور  خربزه هم فک میکنم ...

ی باربخونم؟؟

خربزه ک واسه خوش اخلاق شدن بچه عالیه

توروجدت لایکم نکن مرسی

@رزسفیدم تاپیکای این کاربرو بخون یکیش تجربه های بارداری...کامل و بی نقص به کارت میاد

خدایا تو بچین..تو بچینی قشنگ تره🌺خدایا مثل همیشه اینبارم بهم ثابت کن به مو میرسه ولی پاره نمیشه           خدایا سپردم به خودت ...عاشق خدام...             خدا گفت:                                                                          چرا غمگینی و ناراحتی؟حتی اگرطناب طاقتت به باریک ترین نقطه هم رسید؛ نترس! من هستم..خدا جونم روسیاهم ولی خدایی کن برامون❤️
من به نخوردم گلابیم ۷ ۸ بارخوردم کلا

منم

به دوس ندارم کلا ولی شنیده بودم خوشگل میکنه بخاطر اون میخواستم بخورم ک یادم رفته

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))