2777
2789
عنوان

زیبایی جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2090936/بیاین-بگم-رازهای-زیباشدن-نی-نیامتحان-شده

خدایا تو بچین..تو بچینی قشنگ تره🌺خدایا مثل همیشه اینبارم بهم ثابت کن به مو میرسه ولی پاره نمیشه           خدایا سپردم به خودت ...عاشق خدام...             خدا گفت:                                                                          چرا غمگینی و ناراحتی؟حتی اگرطناب طاقتت به باریک ترین نقطه هم رسید؛ نترس! من هستم..خدا جونم روسیاهم ولی خدایی کن برامون❤️
خوشبحالت فصل خربزه واسه من افتاده بود ۳ ماه دوم کلا ۳ یا۴ بارخوردم

عوضش انارو تو ۳ ماه اول نخوردم

همین ک ۳ ماه اولم تموم شد شروع کردم ب خوردن

❤❤❤❤❤❤ترک قیزلارین سالیقینا❤❤❤❤❤❤❤❤
پرتغال جزوشون نیس بابا

هست موهای بچه رو بور میکنه

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    

من انقدر سوره یوسف خوندم ب سیب و به خوردم انتظار حوری داشتم ولی ژنتیک غالب شد و ...... سوژه شده بودم تو زایشگاه ک بخاطر اینکه بچم شبیه غلام سیاه (باباش غلامعباسه اسمش) شده گریه میکردم.......وشبیه خانواده باباش بود موقعه تولد..‌‌ولی کم کم قشنگ شد خداراشکر ......

عمرم زندگیم عشقم نفسم وجودم بردیا( پسرم)
هست موهای بچه رو بور میکنه

پرتغال خیلی اسیدیه ‌ خانم باردار در حالت معمولی کلی مشکلات معده و رفلاکس و سوزش داره فک کن پرتغال بخوره دیگه داغون میشه

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...
ولی ولعصر زیاد خوندم تو حاملگی بچم واقعا صبور شد خداراشکر و سوره محمد زیاد خوندم شب تولد حضرت محمد ب ...

یک بار سوره محمد رو خوندی؟ 

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...