2777
2789
عنوان

درددل

75 بازدید | 10 پست

حالم خوب نیست کسی نیست به حرفام گوش کنه درست وقتی دارم به موفقیت نزدیک میشم همه چیز به هم میریزه 

میخوام داستان زندگی براتون تعریف کنم تا یه کم سبک شم 

اگه اینجا کسی هست که به حرفام گوش کنه بیاد تا حال دلم آروم شه 

خدایا من هنوزم به معجزه هات ایمان دارم وخواهم داشت🕋🕋یاامام حسین یا باب الحوائج یا حضرت ابولفضل یا حضرت علی اصغر یا حضرت زینب من گدای منتظر خونتونم من حاجتمندم

۵ سالم که بود پدرم از مادرم جداشد اون موقع درک نمیکردم یعنی چی جداشدن حتی یه بار به بابام گفتم که به مامان بگو برگرده واون میگف برمیگرده ومن احمق ذوق برگشت مادرم را داشتم

خدایا من هنوزم به معجزه هات ایمان دارم وخواهم داشت🕋🕋یاامام حسین یا باب الحوائج یا حضرت ابولفضل یا حضرت علی اصغر یا حضرت زینب من گدای منتظر خونتونم من حاجتمندم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به مامانم که گفتم بابا میگه برگرد اخم کرد وگفت همه چی تقصیر اون پدر نامردت که من را بدبخت کرد ومن از اونجا بود که فهمیدم نمیشه برگشت ،بعد که دوسال بزرگتر شدم فهمیدم پدرم معتادبود ه ومامانم را اذیت میکرده حتی میخواسته ما را آتش بزنه وبه خاطر اعتیادش من را دادگاه داد به مادرم

بعد از طلاق من موندم پیش مادرم ومامانم را دایی هام ۶ر روز اذیت میکردند وکتکش میزدند که چرا طلاق گرفته ومن هرروز به دیدن این قسمت تلخ رندگیم عادت کرده بودم ،به هر بهونه ای دعوا میشد واذیتمون میکردندتا اینکه مامانم بایکی که ۳۰ سال از خودش بزرگتر بود ازدواج کرد ومن را باخودش برد

برای مادر ۲۴ ساله ی من آسون نبود که بایکی که همسن پدرشه ازدواج کنه اما به خاطر اینکه از اذیت های خانوادش رها شه مجبورشد،مامانم اولش خوشحال بود که بعد از اونهمه سختی بالاخره خوشبخت شده،اما اون هم نامرد ازآب در راومد وهرچی به مامانم گفته بود دروغ بود

گفته بود خونه از خودش داره که دروغ بود وخونه به اسم بچه هاش بود،گفته بود وضعش خوبه که هیچی جز یه موتور نداشت،امامادرم تحمل کرد چون میدانست خانواده ای ندارد که پیش اونها برگرده ،بچه های ناپدری ام هرروز مادرم را اذیت میکردند،یاهرروز پول هایی که می آورد را برای بدهکاری هایش کنار میگذاشت وما سر گرسنه رو زمین میذاشتیم واگه مامانم اعتراضی میکرد دعوا درست میشد

همه ی سختی ها گذشت تا اینکه امروز شد هر روز دعوا هرروزبحث ،هرروز گریه سر چیزهای الکی دعوا درست میکندمامانم میگه من خسته شدم تحمل ندارم میخواهم طلاق بگیرم،میخواهم پیگیر دکتر وداروهایش نباشم تا به حال خودش بمیرد ومن از درد این همه سختی زبانم نمیچرخد چیزی بگویم

حتی خود من دیشب تصمیم گرفتم که برم اما وقتی فکر کردم دیدم که هیچ جایی برای رفتن ندارم به جز خانه ی مادربزرگ پیرم که آنجا هم دایی هایم هستند ونمیشه رفت،وقتی دیدم جایی برای رفتن ندارم که حداقل یک روز بمانم واقعادلم به حال خودم سوخت خیلی سخته بی پناهی، الانم اونقدر حالم بده که دردهام را دارم به آدم های غریبه میگم که شاید آروم شم

این داستان زندگی من بود با کلی اتفاقاتی نگفته 

حالا شما بیاید بگید توی این شرایط سخت چیکار میشه کردکه من آروم بشم 

ای کاش اینجا مثل دنیای واقعی حرف هاتون بوی زخم نده ومرهم باشه

این داستان زندگی من بود با کلی اتفاقاتی نگفته  حالا شما بیاید بگید توی این شرایط سخت چیکار میش ...

سلام عزیزدلم داستانتو خوندم ناراحت شدم اما غصه نخور گلم همه مشکل داریم فقط امید به خدا داشته باش انشالله زندگی روی خوششو بهت نشون بده

ورود آقایان به تاپیکام و لایک و.ریپلای ممنوع