2777
2789
عنوان

تولد واسه خواهر شوهرم

166 بازدید | 14 پست

جمعه خانواده همسرم رو دعوت کردم چون این هفته تولد خواهر شوهرم و برادر شوهرم هست میخوام واسشون تولد بگیرم . چی درست کنم پلویی یا فینگر فودی؟

احسنت افرین به معرفتت

قَالَ إِنَّمَا أَشْكُو بَثِّی وَحُزْنِی إِلَى اللَّهِ وَأَعْلَمُ مِنَ اللَّهِ مَا لَا تَعْلَمُونَگفت: «من غم و اندوهم را تنها به خدا می‌گویم و از خدا چیزهایی می‌دانم که شما نمی‌دانید!سوره یوسف آیه ۸۶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کادو چی میخای بدی بهش ؟ من تیر تولد خواهرشوهرم بود کیک پختم با ی تلفن بیسیمی کادو دادم بهش انقد ذوق ...

خواهر شوهرم مجرده احتمالا لباس بخرم واسه برادرشوهرم احتمالا پول اونم مجرده 

لطف دارین . حالا چی بپزم تو ذهنم چیزایی مثل گراتن و سوپ هست یا قورمه سبزی 

اول ببین چه غذاهای بیشتر دوس دارن  

قَالَ إِنَّمَا أَشْكُو بَثِّی وَحُزْنِی إِلَى اللَّهِ وَأَعْلَمُ مِنَ اللَّهِ مَا لَا تَعْلَمُونَگفت: «من غم و اندوهم را تنها به خدا می‌گویم و از خدا چیزهایی می‌دانم که شما نمی‌دانید!سوره یوسف آیه ۸۶
خواهر شوهرم مجرده احتمالا لباس بخرم واسه برادرشوهرم احتمالا پول اونم مجرده 

جفتشو نو پول بده الان ب کی پول بدی ب یکی کادو خواهرشوهرت میاد تاپیک میزنه عروس بدجنس لباس زشت برام اوزد 😐🤐😂

خودم میگم چون پلویی زیاد بوده الان یه غذای جدید باشه ولی دست تنهام 

پلو نباشه ک ادم سیر نمیشه 

خوب گراتن گوشت و پنیر پیتزا و چیزای سنگین داره . واقعا سیر نمیشن؟

نمیدونم من ک خودم  پلو نباشه سیر نمیشم باید یک بشقاب پلو بخورم😂😂