2777
2789
عنوان

تجربه های مفید زندگی از یکدیگر بیاموزیم

| مشاهده متن کامل بحث + 20507 بازدید | 49 پست
من همش مامانم همينو بهم ميگفت اول گوش نميدادم ولي ديدم وقتي به همه ميگم اون چيزي ك ميخوام نميشه ولي ...

بابای من ب فامیل همسایه دوست اشنا خلاصه کل کشور اعلام میکنه میخواییم چیکار کنیم 

هیچ چیز همیشگی نیس 🤍
من سه سال پیش با واسطه یکی از دوستان با یه نفر به قصد ازدواج ارتباط داشتم اما من ساده ابراز علاقه کر ...

آره منم اين تجربه رو دارم مردا كلا دوست ندارن زود همه چيو به دست بيارن بعد ك كتاب زنان زيرك رو خوندم با خوندن هر خطش موي تنم سيخ ميشد قشنگ اشتباهات ما زنا رو نوشته بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اينكه گفتن بجاي تحصيلات تخصص واقعا خيليييي خوبه 

من الان قصد دارم دوره طراحي لباس برم و بتونم مزون بزنم در آمد خيلي خوبي داره يا همين عرصه ديجيتال ماركتينگ يادمه يكي به منو يه آقايي توصيه كرد من بخاطر كنكور نميتونم زياد وقت بذارم ولي آقاهه شروع كرد الان يك سال و نيم ميگذره اون آقا ماهي تقريبا ٣٥ تومن درآمد داره...

کجا کار میکنه؟؟خودش لباس میدوزه؟؟دوره طراحی لباس یعنی کجا؟؟

كي لباس ميدوزه؟

عزيزم گفتم ك خودم ميخوام دوره طراحي لباس برم تهران 

ك اگه شرايط مهيا شد بعدش بازم ي دورش رو برم تركيه 

اوني ك ماهي تقريبا٣٥ تومن ديجيتال ماركتينگ هست من زياد ازش سردرنميارم ولي بازم ميخوام پيگيرش بشم شما تو گوگل سرج كنيد ديجيتال ماركتينگ متوجه ميشيد 

كي لباس ميدوزه؟ عزيزم گفتم ك خودم ميخوام دوره طراحي لباس برم تهران  ك اگه شرايط مهيا شد بعدش ...

اهان فهمیدم چیه بازاریابیع اون .اره بازاریابی خیلی خوبه منم دوست دارم بازاریابیو محشره همون تبلیغاته دیگه تبلیغ هرچی