2777
2789
عنوان

گرم کردن رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 8143 بازدید | 92 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خارجی؟ خوبه منم استفاده کنم خارجی؟🤔

بله گلای وانس بهترینه 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
متفورمین نخور بچه ها خوردن متفورمین باعث اتروفی تخمدان میشه تخمدانتو کوچیک میکنه بجاش ورزش شکمی برو ...

دکتر من هر بار تجویز میکنه، به همه اونایی که تنبلی دارن هم میدن

اونا مشکل دیگه ای داشتن حتما

من خودم ذخیره تخمدانم کمه، متفورمین نخورده کوچیک تر از حالت عالی، تغییری هم نکرده

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
ان شاالله هرکی بچه میخواد نتیجه بگیره..چشم 

انشاالله

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
یعنی روز ۱۴؟

بستگی به تعداد روزهای دوره ت داره.هر چند روز که هست ،14 رو ازش کم کن.مثلا اگه 30 روزه باشه میشه روز 16 دوره

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
بچه هات جنسیتشون چیه اگه دوس داری بگو بعد گو گرمی چی خوردی چطور رحمتو گرم کردی  

بالاتر جواب داده بودم دوباره میزارم

من این کارا رو انجام دادم.فقط و فقط توی پریودی البته:

حلوای میتی نی نی سایت رو بپز و هر روز بخور.من توش عسل و یه عالمه زعفرون هم ریخته بودم

دارچین و زنجبیل رو می ریختم توی آب جوش و با نبات می خوردم

شکمم رو با یه حوله بزرگ پیچیده بودم و جوراب کلفت پام بود و ژاکت تنم بود.البته برای دومی چون تابستون بود ژاکت و جوراب کلفت نپوشیدن ولی کف پام رو جای سرد نمی زاشتم

سعی کن حموم نری

سردیجات مثل بستنی و آب یخ و کاهو و گوجه و خیار نخور و موقع شستن ظرفا پیشبند ببند

اینایی که گفتم توی پریود رعایت کن ولی بعدش قطع کن

کل روزای پریودی و روزای بعدش تا روز تخمکگذاری رو پیاده روی کن

بچه اولم پسر بودم.اینم بگم که یه مدت قبلش به شوهرم عرق کاسنی دادم.عمر بچه م به دنیا نبود

دومی رو هم تازه باردار شدم و تازه جواب آزمایشم مثبت شده و جنسیت رو هنوز نمی دونم

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.

دوستان کانالی در تلگرام و واتس اپ دارم برای پیام خانمهایی که از فراسیون سنتی ما به راحتی و به صورت گیاهی جواب گرفتن.

اگر خواستید در تلگرام یا واتس اپ به 09174444261 پیام بدید تا عضوتون کنم تا اطلاعاتتون زیاد بشه.

دوستان فقط دقت کنید این عرق باید حتما سنتی باشد. (مال عطاری ها و کارخانه ای یا شرکتی نباشد)

۰۰۰ پریودی نامنظم؟

۰۰۰ یائسگی زودرس

۰۰۰ کم یا زیاد بودن مقدار پریودی

۰۰۰ لکه بینی

۰۰۰ کیست و فیبروم تخمدان؟

۰۰۰ کیست و فیبروم سینه؟

۰۰۰ تنبلی تخمدان

۰۰۰ تخمدان پلی کیستیک؟

۰۰۰ عفونت؟

۰۰۰ فولیکول کوچک و یا نداشتن تخمک?

۰۰۰ آیا قصد بارداری دارید?

دوستان من خیلی وقت نمی کنم تو نی نی سایت بیام. لطفا اگر مشاوره رایگان  خواستید در تل گ رام و واتس اپ پیام بدید 09174444261 هم راهنماییتون کنم و هم پیام خانمهایی که جواب گرفتن رو براتون بفرستم اطلاعاتتون زیاد بشه.

۰۹۱۷۴۴۴۴۲۶۱

یا تماس بگیرید

اینم ادرس اینستاگرام

https://instagram.com/bagh.golha.shiraz