2777
2789
عنوان

رفتار مادر شوهر خواهرشوهر

567 بازدید | 20 پست

سلام کلا دو سال هست ازدواج کردم و تازه بدون عروسی اومدم خونه خودم. از همون روزهای آشناییمون فهمیدم خواهرشوهرم بزرگم شدیدا حسود هست و یه دختر و پسر هم سن من داره. نمیزاشت همسرم بیاد خواستگاری میگفت اول اونا باید سر و سامان بگیرن از طرفی همسرم میگه خیلی در حقش خوبی کردن خواهراش. اینو بگم کلا نگاه کنی کاری واسه من نکردن و از یه استان دیگه هستن. و همش دوری رو بهونه میکنن.واسه همین همسرم کلا باهاشون سرد شده با اینکه چند بار بهش گفتم کاش به مادرت سر بزنی تا اینکه چند وقت پیش مادرش به من زنگ زد و گفت تو پسرمو از منو خواهراش دزدیدی اون اگه از اینور زن میگرفت الان پیشم بود و این حرفها. همسرم اون روز چیزی نگفت گفت از عاق مادر میترسم.ولی بعدش که با اونا حرف زده بود مادرش گفته بود برو ازش معذرت بخواه

حالا من موندم با این قوم بی معرفت چیکارکنم چی بگم دلمم واسه همسرم میسوزه میگه بدون تو من اونجا نمیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه ازشون دوری که خوبه سرت به شوهر و زندگیت گرم باشه و زیاد خودت رو حساس نشون نده که دیگه هیچی.باهاشون خوب باش اگر دورن به نفعته با هم برین و بیاین ولشون کن

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀

برو بخاطر همسرت من همیشه بخاطر شوهرم به خانواده اش احترام میزارم میرم خونشون 

❤دخالت میکنیم توی زندگیِ همدیگه ؛اسمشم میذاریم دلسوزی مدام هم تکرار میکنیم من اگه چیزی میگم فقط برای خودته لطفا برای خودم هم که شده دیگر چیزی نگویید

به نظرم بیا خوبی کن با همسرت برو دیدنشون واقعا خدا دوست داره ک شوهرت طرفه توعه 😑من ک میمیرم آخر تا شوهرم بفهمه و درک کنه😂😂😂

🤰 سلامتی همه نی نی های تو شکم مامانا  
لابد گیرمیدن بهش 

من خیلی کارا براشون کردم همین مادرشوهرم زمین گیره دختراش بیرون نمیبرنش اولین سیزده بدر که اونجا بودم دلم نیومد تنها بریم بیرون به همسرم گفتم بدون اون نمیریم

به نظرم بیا خوبی کن با همسرت برو دیدنشون واقعا خدا دوست داره ک شوهرت طرفه توعه 😑من ک میمیرم آخر تا ...

اوایل خواهربزرگترش از بس زنگ میزد مغزشو میخورد روش تاثیر میزاشت خیلی اذیت شدم خیلی از موهام سفید شد اما به مرور زمان دید و فهمید که دورو برش چه خبره

برو بخاطر همسرت من همیشه بخاطر شوهرم به خانواده اش احترام میزارم میرم خونشون 

آخه قبلا هم چندین بار شده حرف و حدیث پیش اوردن پشت سر مادر و پدرم حرف زدن باز اهمیت ندادم رفتم معاشرت کردم تحویلم نگرفتن زیاد اما این بار واقعا کم اوردم

برای هر چیزی اندازه نگه دار  

و نزار با حرف هاشون بهت عذاب وجدان بدن!!!  قرار نیست که شوهرت زندگی و ازدواجش نابود کنه چون یه نفر دیگه هر لحظه می خواد پسرش عاق کنه و زندگی بر پسرش کوفت کنه!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

من خاهرشوهر ندارم ینی بچن ولی عمه های شوهرم صدبرابر بدترازخاهرازشوهر ولی اهمیت نمیدم بهشون بخاطر دل شوهرتم شده برو شوهرت پشتته توم پشتش باش و یه روز دوروز بخاطرش تحمل کن مادرشوهرم که واویلاس اصلن

بعداز هرسختی اسانی هست امیدوارم سختیای همه تموم شه و اسانی بیاد خدا وعده داده😍😍برای تموم شدن سختیای خودتون و خودم صلووووووووات😋😋

سلام فقط شوهرتو تو دستت داشته باش 

سعی کن همونطور دوری و دوستی را به کار بگیری 

هرچندوقت یکبار هم که میری سعی کن بیشتر شنونده باشی بخاطر شوهرت تحمل کن به این فکرکن اگه پیشت بودن مجبور بودی هفته یوی دوبار ببینیشون پس وقتی میری اونجا بخاطر شوهرت و اول از همه خودت هم که شده بزن به بیخیالی انگار با تو حرف نمیزنن 

ای دل ،عبث مخور غمِ دنیا را ....فکرَت مکن نیامده فَردا را ....کنج قفس چو نیک بیندیشی.....چون گلشن است مرغ شکیبا را..