من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
من الان خاله و شوهرخالمو دختر خالمو پسرخالم همه درگیرن الان که حالشون خوب نیست زیاد.
خب چیکار کردن لطفا بهم بگید .ریه همسر من اولش کم درگیر بود الان یکم زیاد شده ببخشید حالت تهوع استفراغ اسهال هم یکم داره نمیدونم چیکار کنم الان رفته دکتر یکم بهش اکسیژن وصل کنن حالش بهترشه
خب چیکار کردن لطفا بهم بگید .ریه همسر من اولش کم درگیر بود الان یکم زیاد شده ببخشید حالت تهوع استفرا ...
خاله ی من دستش ناجورشکست قندهم داره رفت بیمارستان عمل کنه بعداومد خونه همه شون کروناگرفتن درحدی نیستن که بستری بشن توشون فقط خالم اسهال و استفراغ داره ن زیاد روزی ی سرم میزنه فقط.اونای دیگه بهترن فقط بویاییشون قطع شده .
تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم
سلام ببخشید اتفاقی تاپیکتونو دیدم همسرتون ریش چند درصد درگیر بود؟ کدوم بیمارستان بستری ...
سلام ممنونم همسر من اولش درگیری ریه کم بود بعد کم کم بیشتر شد والا درصدش نمیدونم اما دکتر گفته بود تو خونه بمونی بهتره حتی سرکار هم میتونی بری ولی خودش نرف .آره خداروشکر بهتر شد الان فک کنم هفت هشت ماهی میگذره از اون موقع من اوایل بارداریم بود الان آخرشم😄