2789

من الان خاله و شوهرخالمو دختر خالمو پسرخالم همه درگیرن الان که حالشون خوب نیست زیاد.

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من الان خاله و شوهرخالمو دختر خالمو پسرخالم همه درگیرن الان که حالشون خوب نیست زیاد.

خب چیکار کردن لطفا بهم بگید .ریه همسر من اولش کم درگیر بود الان یکم زیاد شده ببخشید حالت تهوع استفراغ اسهال هم یکم داره نمیدونم چیکار کنم الان رفته دکتر یکم بهش اکسیژن وصل کنن حالش بهترشه

خب چیکار کردن لطفا بهم بگید .ریه همسر من اولش کم درگیر بود الان یکم زیاد شده ببخشید حالت تهوع استفرا ...

خاله ی من دستش ناجورشکست قندهم داره رفت بیمارستان عمل کنه بعداومد خونه همه شون کروناگرفتن درحدی نیستن که بستری بشن توشون فقط خالم اسهال و استفراغ داره ن زیاد روزی ی سرم میزنه فقط.اونای دیگه بهترن فقط بویاییشون قطع شده .

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
خب چیکار کردن لطفا بهم بگید .ریه همسر من اولش کم درگیر بود الان یکم زیاد شده ببخشید حالت تهوع استفرا ...

سلام ببخشید اتفاقی تاپیکتونو دیدم 

همسرتون ریش چند درصد درگیر بود؟ 

کدوم بیمارستان بستری شدن؟

خداروشکر الان بهترن؟

There is GOD💚💚💚 ..
سلام ببخشید اتفاقی تاپیکتونو دیدم  همسرتون ریش چند درصد درگیر بود؟  کدوم بیمارستان بستری ...

سلام ممنونم همسر من اولش درگیری ریه کم بود بعد کم کم بیشتر شد والا درصدش نمی‌دونم اما دکتر گفته بود تو خونه بمونی بهتره حتی سرکار هم میتونی بری ولی خودش نرف .آره خداروشکر بهتر شد الان فک کنم هفت  هشت ماهی میگذره از اون موقع من اوایل بارداریم بود الان آخرشم😄