شوهرم صبح ها ساعت ۹ میره سرکار..طفلک بی سر و صدا پا میشه یه چیزی میخوره میره..من بیدار نمیشم..دلم براش میسوزه😂بنظرتون بیدار بشم از این به بعد؟
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گفت منکه از خوابم مجبورم بزنم تو لااقل بخاب جای دوتامون
قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
خوب 9 میره شرهر من 5 پامیشه قبلش پاشو به خودت برس براش صبحانه درست کن ذوق ...
اولا این کارو میکردم یه ماهه اصلا پا نمیشم
شوهر. من هفت و نیم بیدار میشه تا هشت و نیم سر و صدا میکنه هیمیگه پاشو تا من برم من بید ...
آخی😂😂عصبی نمیشی؟
شوهر من در اتاقم میبنده که یه وقت کوچیکترین صدایی نشنوم