2777
2789
عنوان

شوهر طفلکم🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 21 پست
نه عادت کردم اصلا یبار بی خبر پاشه بره بدتر ناراحت میشم حس میکنم همش دلم تنگ میشه اون روز 

ای جان😂😂😂

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
نه عادت کردم اصلا یبار بی خبر پاشه بره بدتر ناراحت میشم حس میکنم همش دلم تنگ میشه اون روز 

بعضی وقتا مردا خیلی بازه مبشن

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من از ۸ بیشتر بخوابم حاام بد میشه

من بیدارم ولی زورم میاد از جام پاشم

همسرمن ساعت ۶پا میشه خیلی دلم میخواد بلند بشم بدرقش کنم ولی نمیشه اینطوری حس خوبی ایکاش بتونم بلند بشم

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️

من شوهرم ۶بلند میشه به روم نمیاره اما چن بار تیکه پرونده که چرا صب بلند نمیشم براش صبونه بزارم 

حتی وقتی بلند میشه تلویزیونو میزنه و سرو صدا میده اما من بیدار نمیشم 😐

اگ شوهرم ۹میرفت حتما بلند میشدم اما ۶ اوج خوابمه نمیتونم

حق داری اخه خیلی زوده اونموقع