2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام دوستان 

امیدوارم خوب باشید من زمانی که خواستم اقدام به بارداری کنم قبلش رفتم آزمایشات مرتبط رو دادم و اونجا فهمیدم ذخیره ام خیلی خیلی کم شده حدودا ۰.۱ خیلی نا امید و‌ناراحت شدم و دکترمم صراحتا گفت بارداری بعیده به فکر تخمک اهدایی باش!اصلا فکرشم نمی کردم چنین مشکلی دارم خیلی نا امید و ناراحت بودم ولی بعدش شروع کردم به اصلاح سبک زندگیم،امروز فهمیدم که باردارم در چهارمین ماه اقدامم البته ناگفته نماند یه سری قرص تقویتی هم در کنار اصلاح سبک مصرف کردم و خداروشکر به نتیجه رسیدم خواستم بگم ذخیره کم واقعا تاثیری تو بارداری نداره مهم حال خوب و سبک زندگی شماست امیدوارم هرکی نی نی میخواد خدا بهش ببخشه

سلام دوستان امیدوارم خوب باشید من زمانی که خواستم اقدام به بارداری کنم قبلش رفتم آزمایشات مرتبط رو د ...

اسپرم که قوی باشه با ذخیره صفر هم بارداری اتفاق می‌افته 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اسپرم که قوی باشه با ذخیره صفر هم بارداری اتفاق می‌افته

بلاخره باید تخمکی باشه که لقاح اتفاق بیافته

عدد ذخیره هم به تازه دارن متوجه میشن که نشون دهنده تعداد تخمک ها نیست و می تونه در ماههای مختلف کاملا متغیر باشه

بلاخره باید تخمکی باشه که لقاح اتفاق بیافتهعدد ذخیره هم به تازه دارن متوجه میشن که نشون دهنده تعداد ...

به خاطر همین میگم دیگه 

اصلا ذخیره پایین معنی نداره فقط یه عدده همون یه تخمک بلاخره پیدا میشه مهم اسپرمه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من ظرفیتم خیلی اومده پایین شده ۰.۱ دیروز prp کردمبه نظر شما تاثیر داره؟

سلام عزیزم منم قصد دارم prpانجام بدم روالش سخت بود؟ یا سرپایی بود؟

و فک کنم تو سیکل بعدی متوجه اثراتش بشی درسته؟

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
بچه ها شب و روزم گریه شده...خودمو باختم...اصلا بهم ریختم...دیگه ترشحاتمو حس نمیکنم...ممکنه یائسه شم؟ ...

نگران نباش استمرار داشته باش تو اقدام بدون فکر کردن به نتیجه خودتو تقویت کن ورزش کن یوگا کار کن ذهنت رو رها و آزاد کن باور کن تو آرامش و بی خیالی نتیجه میگیری 

انشالله خدا به بهترین شکل با بهترین اولاد دامنت رو سبز کنه هر چه زودتر 

چند سالتونه گلم؟ 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

سلام دوستان امیدوارم خوب باشید من زمانی که خواستم اقدام به بارداری کنم قبلش رفتم آزمایشات مرتبط رو د ...

خداروشکر  انشالله به سلامتی بگذرونید و فارغ شین خیلی خوشحال شدم میشه بگید چند سالتونه ابعاد تخمدانتون خوب بود؟ 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

سلام به همه دوستان.خانوما خداروشکر منم روز ۲۷ سیکلم بی بی مثبت زد و روز ۳۰سیکل آز دادم بتا ۷۳۲...برا ...

قربون اسم امام حسین جانم برم

خدارو شکرررر چقد خوشحال شدم پیامتون رو دیدممممم الهی سلامت باشین شما و نی نی عزیزتون خدا خیلی بزرگ و مهربونه معجزه میکنه